0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage ERE 225a

Автоматичний низькопідйомний візок

  • 125 мм
  • 2500 кг
  • Компактний дизайн для вузьких робочих проходів.
  • Ефективне, надійне виконання рутинних завдань.
  • Точне управління палетами та оптимізовані транспортні маршрути завдяки точній лазерній навігації.
  • Широкий вибір систем безпеки для експлуатації в змішаному режимі.
  • Короткий амортизаційний період завдяки оптимізації процесів.

ERE 225a

Наші надійні та універсальні машини ERЕa, які є автоматичними керованими транспортними засобами (АКТ), беруть на себе завдання з перевезення, що регулярно повторюються. Машина EREa з довгими вилками розроблена для транспортування одночасно декількох палет і, отже, є ідеальним вибором для підвищення ефективності ваших транспортних процесів. Трифазний двигун потужністю 2,8 кВт забезпечує постійну потужність на великих відстанях. Міцна конструкція зі сталевою рамою закритої структури пропонує підвищений рівень безпеки . Використання наших автоматичних машин у змішаному режимі забезпечується за рахунок систем безпеки, наприклад, сканера розпізнавання людей, який входить у стандартну комплектацію. В залежності від швидкості руху ці системи ведуть сканування шляху на наявність перешкод: у напрямку руху та на поворотах. Система лазерів забезпечує навігацію. Для цього можуть використовуватися рефлектори, розміщені на шляху руху, або комбінація з рефлекторів та міток на оточенні. АКТ, розроблений на базі наших серійних машин, не тільки може бути легко інтегрований в існуючі ІТ-структури або використаний як окрема Stand-alone-система, але також може бути використаний в існуючих заводських конструкціях або в нових будівлях.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
ERE 225a 2 500 кг 125 мм 7,2 км/год 3 666 мм 24 V

Споріднені продукти