0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Branche

Галузева компетенція

Роздрібна чи гуртова торгівля, логістика чи промисловість, виготовлення автомобілів, продукти харчування, напої чи фармацевтика. Jungheinrich має досвід в усіх галузях і може запропонувати правильні рішення для інтралогістики без посередників. При цьому для нас важливо, щоб ці рішення були адаптовані не лише до вашої галузі, а й до ваших специфічних потреб. Наші консультанти, що знаються на особливостях інтралогістики саме у вашій галузі, завжди підтримають вас словом і ділом. У такий спосіб ми забезпечуємо оптимальну взаємодію людей, навантажувачів, системних компонентів і програмного забезпечення для роботи в ручному, напівавтоматичному чи автоматичному режимі. На великих, середніх і малих підприємствах.


Нові стимули для ваших логістичних процесів

За часів електронної комерції в логістичних процесах роздрібної та гуртової торгівлі найвище цінується поєднання швидкості та гнучкості з високою ефективністю витрат. Ми пропонуємо вам індивідуальні рішення, що відповідають вимогам інтралогістики 4.0.

«Здорова» система постачання

У харчовій промисловості майбутнє за автоматизацією, швидкістю та гнучкістю. Щоб ви могли виготовляти й розподіляти продукти харчування, напої чи корми точно в строк, ми розробили адаптовані рішення для інтралогістики: ефективні, гігієнічні та надійні.

Системний підхід до оптимізації процесів

У часи глобалізованої логістики економний аутсорсинг стає стандартом. Ми можемо запропонувати вам широкий асортимент продукції для оптимізації потоків товарів і систем постачання, зокрема індивідуальні рішення для автоматизації.

Автоматизація — шлях до ще більшого успіху

Як розвивається сучасна промисловість: виробники машин, підприємства важкої та металообробної промисловості готуються до майбутніх випробувань, об’єднуючи своє обладнання в мережі. У нас є для цього інтралогістичні рішення.


Абсолютна готовність до епохи автоматизації

Електромобілі та безпілотні машини. Індивідуалізоване автомобілебудування на смарт-фабриках і багатонаціональні системи постачання: в автопромі наразі відбуваються фундаментальні зміни. Jungheinrich уже постачає досконалі інтралогістичні рішення для автомобілебудування за стандартами індустрії 4.0.

Від вибухозахисту до автоматизації

Максимальна швидкість за максимальної безпеки — ось основні вимоги до інтралогістичних процесів у хімічній та фармацевтичній промисловості. Якщо помилки для вас неприпустимі, ви знайдете в нас оптимальні рішення на перспективу.