0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage ERE 225i

Електричний візок з платформою оператора 2.5т

  • 122 мм
  • 2500 кг
  • Найкоротший низькопідйомний електричний візок у своєму класі для гнучкого використання.
  • Два варіанти платформи, придатні для будь-якого планування складу.
  • Високий рівень захисту водія завдяки міцному сталевому шасі та тристоронньому захисту.
  • Додаткове виявлення вантажівок з автоматичним зменшенням швидкості та підсвічуванням.

ERE 225i

Як найкоротший пристрій для їзди в своєму класі, потужний низькопідйомний електричний візок ERE 2i вражає при завантаженні та розвантаженні вантажівок та в особливо тісних складських умовах. Завдяки компактному дизайну та міцній конструкції він є ідеальним вибором для складних операцій на перевалочних складах. Потужний приводний двигун із сильним прискоренням та спритною поведінкою під час руху забезпечує максимальну ефективність, тоді як компактна конструкція ERE 225i забезпечує інтуїтивно зрозуміле водіння з оптимальним оглядом вантажу. Вибір варіантів платформи та змінної ємності акумулятора пропонує найбільшу гнучкість для будь-яких вимог замовника. Стабільне шасі з високим боковим захистом та простора платформа водія забезпечують максимальну безпеку та максимальний комфорт під час роботи. Інші складні функції, такі як виявлення вантажівки з автоматичним зменшенням швидкості та підсвічуванням вантажівки, роблять роботу в будь-якій ситуації безпечнішою та ефективнішою.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
ERE 225i 2 500 кг 122 мм 12 км/год 2 139 мм 24 V

Споріднені продукти