0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
EDS_Kabel

Акумулятори / зарядні пристрої

Забезпечення ефективного використання енергії — одна з наших основних цілей. Для вас це зменшення витрат у цілому, збільшення відстаней, які можуть долати машини, постійна доступність навантажувачів, відсутність шкідливих викидів і оптимальний баланс енергозабезпечення.
Щоб забезпечити все це, наша компанія єдина в галузі сама розробляє не лише машини й системи керування, а й програмне забезпечення, акумулятори та зарядні пристрої. Ви отримуєте цілісну систему від одного постачальника. Усі компоненти об’єднуються в єдину мережу, забезпечуючи оптимальне використання енергії, зручність у використанні та високий рівень безпеки.

Новатор із багаторічним досвідом

Jungheinrich — справжній піонер в галузі розробки електромобілів.
Понад 95% машин, що ми випустили, мають електричний привод, тобто майже увесь асортимент. Десятки років ми постійно займалися вдосконаленням машин, акумуляторів і зарядних пристроїв, що утворюють єдину систему. Завдяки цьому зараз ми можемо гарантувати роботу машини з перевіреним свинцево-кислотним акумулятором від одного заряду дві зміни поспіль. А більш сучасні літій-іонні акумулятори Jungheinrich, які взагалі не потребують обслуговування, дозволяють вивести електрифікацію складу на абсолютно новий рівень.

Прогрес завдяки інтелектуальним зарядним пристроям

Зарядні пристрої — річ далеко не тривіальна. Зарядні пристрої Jungheinrich — це втілення високих технологій, однак вони зовсім нескладні та абсолютно безпечні у використанні. Мікропроцесор, що є ключовим компонентом кожного з наших зарядних пристроїв, забезпечує оптимальне заряджання за будь-яких обставин, що дозволяє швидко зарядити ваші машини та повернути їх у роботу.

Якість, на яку ви можете покластися

Акумулятор — це серце кожної техніки з електричним приводом. Jungheinrich — піонер в області розробки електромобілів, який регулярно встановлює нові стандарти. Переконайтеся самі у високій якості та максимальній ефективності наших акумуляторів.

Максимальна ефективність

Правильний вибір зарядних пристроїв дає переваги. Використання сучасних зарядних пристроїв у Jungheinrich давно стало стандартом. Ми постійно вдосконалюємо їх, щоб вони якнайкраще відповідали вашим потребам щодо енергоефективності.