0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Transportieren

Ефективні та безпечні перевезення.

Економність, енергоефективність і надійність процесу: такі вимоги до перевезень в епоху інтралогістики 4.0. Саме тому виникає потреба в оптимально підібраних, індивідуальних рішеннях для перевезення товарів із продуманими можливостями для контролю. Ми пропонуємо понад 600 варіантів навантажувачів, тягачів і буксирів, а також самохідні системи транспортування.

Понад 600 варіантів: навантажувачі для будь-яких потреб.

Який навантажувач буде найзручнішим для вас і перш за все найефективнішим, залежить від багатьох факторів. Для перевезень на малі, середні й великі відстані використовуються різні рішення. Для складів з обмеженим простором потрібні маневрені, компактні машини. За певних обставин може бути раціональним використання універсальних машин, наприклад електричних штабелерів Jungheinrich EFG чи штабелерів ETV із висувною рамою, які однаково підходять для перевезення, завантаження й розвантаження. Ще одне важливе питання полягає в тому, хто керуватиме транспортним обладнанням чи машинами. Якщо оператори чи водії часто змінюються, то потрібні індивідуальні елементи керування для ефективної та продуктивної роботи. Компанія Jungheinrich може запропонувати оптимальні машини для найрізноманітніших областей використання та під різні вимоги, у конфігурації, яка буде ідеальною саме для вас. Можлива навіть розробка спеціальних версій під конкретну галузь. Наші кваліфіковані консультанти, дізнавшись більше про ваш склад, потоки товарів або матеріалів, можуть точно встановити, яким для вас має бути ідеальний парк машин. У разі потреби вони також пояснять вам переваги оренди як способу гнучкого масштабування.

Стабільна ефективність: самохідні системи транспортування.

В Індустрії 4.0 автоматизовані та об’єднані в мережі рішення для інтралогістики, такі як самохідні системи транспортування (AGV), відіграють дедалі більшу роль. Jungheinrich як лідер за технологіями в області інтралогістики пропонує рішення «під ключ» для оптимізації перевезень і потоку товарів у межах підприємства. Коли йдеться про транспортування й переміщення товарів, AGV мають багато переваг: перш за все ефективність і надійність процесу та технічної складової. 

Ще одна перевага: AGV можна використовувати у змішаному режимі на ділянках, де використовуються навантажувачі з ручним керуванням і ходять люди, та ще й цілодобово. Це гнучке рішення з можливістю модульного масштабування і підтримкою різних інтерфейсів. Автоматизація перевезень позитивно вплине на вашу логістику. Адже її оптимальна реалізація дозволить зменшити витрати часу, енергії та коштів, а також зробить ваше підприємство більш конкурентоспроможним.