0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Anwendung

Області використання

В Jungheinrich завжди знайдеться рішення, що задовольнить ваші потреби незалежно від області використання та завдань інтралогістики: оперативне завантаження та розвантаження, ефективні перевезення, відвантаження, переміщення чи швидке та точне комплектування. При цьому у вас завжди буде великий вибір варіантів машин і опцій. Адже кожен склад унікальний, і завдяки індивідуальній адаптації часто можна досягти більшої ефективності й продуктивності. Окрім того, дуже ефективним важелем для оптимізації процесів є часткова чи повна автоматизація, яку наша компанія як постачальник інтелектуальних систем для інтралогістики опанувала, як ніхто інший.

Підйом і штабелювання для профі

Завантаження й розвантаження, підйом і штабелювання: це важливі завдання. Jungheinrich пропонує вам потужні й енергоефективні штабелери і підйомні візки під будь-які потреби. Багато опцій та варіантів для специфічних умов використання.

Ефективне перевезення товарів

Економні, енергоефективні та безпечні: такими повинні бути перевезення в наш час. Для цього Jungheinrich пропонує рішення під будь-які потреби. Від машин із ручним керуванням, тягачів і буксирів до самохідних систем транспортування.

Оптимальне використання простору

Оптимальне використання площі, максимально швидкий пошук товарів за замовленнями: робота складу — це ключовий аспект логістики. Jungheinrich пропонує вам великий вибір машин і систем для ефективного порядкування на складі, з ручним чи автоматичним обслуговуванням.

Найвища продуктивність комплектування

Під час комплектування взаємодія між людиною та машиною повинна бути бездоганною. Jungheinrich підтримує ефективну взаємодію за допомогою широкого асортименту продукції.