0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Li-ion.stage

Технологія літій-іонних акумуляторів від Jungheinrich

Літій-іонна технологія створює революцію в секторі внутрішньоскладської логістики, існує багато вагомих причин для прийняття рішень на користь літій-іонної технології від Jungheinrich. Як провідний постачальник літій-іонних технологій ми полегшуємо вам використання цієї передової технології. У поєднанні з нашими комплексними рішеннями, найсучаснішими технологіями, повністю інтегрованими послугами та широким асортиментом продукції ми допомогаємо зробити ваш бізнес більш ефективним і таким чином більш успішним - з Jungheinrich немає йти на компроміс. 

Ми не йдемо на компроміси, тому вам теж не слід. 

Комплексні поради. Без компромісів. 

Ми хотіли б запропонувати вам оптимальне та виготовлене на ваше замовлення літій-іонне рішення, і, обіцяючи, що не буде ніяких компромісів у плані та реалізації вашого літій-іонного проекту-ви отримаєте лише те, що вам дійсно потрібно. Наші консультанти-спеціалісти та експерти будуть поруч з Вами і надаватимуть Вам індивідуальну допомогу на кожному етапі Вашого літій-іонного проекту, будь то модернізація окремих транспортних засобів, переобладнання всього Вашого парку чи оренда обладнання.

  • піонер в галузі електричних тарнспортних засобів вже 65 років
  • більше ніж 10 літній досвід в літій-іонній технології 
  • встановлено більше ніж 60,000 літій-іонних акумуляторів
  • найбільша кількість літій-іонних навантажувачів що експлуатуються у світі 
  • комплексні рішення від одного постачальника 
  • завжди правильне літій-іонне рішення для будь-яких ваших потреб. 

Тож не йдіть на компроміси і виберіть цілісне рішення та компетентного партнера, який розуміє вашу справу

No Compromises Benefit Motiv 1

Найсучасніші технології. Без компромісів. 

Завдяки більш ніж 10-річному досвіду роботи з літій-іонними технологіями співпраця з Jungheinrich означає, що ви отримуєте вигоду від сучасних технологій в ефективності та якості. Завдяки нашим власним дослідженням, розробкам та виробництву ми можемо запропонувати вам унікальну, інтегровану систему, в якій літій-іонний акумулятор, зарядний пристрій та техніка ідеально узгоджені між собою.

  • висока надійність живлення, навіть з неповним зарядом 
  • відсутність витрат на обслуговування акумулятора, сервіс та інфраструктуру 
  • немає потреби у спеціальній зарядній кімнаті з вентиляцією 
  • скорочення викидів CO2 приблизно на 21 % порівняно зі свинцево-кислотними акумуляторами
  • Втричі більший термін служби ніж у звичайних систем зберігання енергії 
  • менші загальні витрати, ніж для свинцево-кислотної альтернативи
  • швидка та проміжна зарядка під час перерв або простоїв для максимальної доступності техніки 
  • Заряджання до 50% всього за 30 хвилин і 80 хвилин зарядки до 100 %
  • висока безпека під час використання, зарядки та транспортування

Іншим нововведенням є наша нова лінійка підйомно-навантажувальної техніки з вбудованою літій-іонною батареєю, де дизайн автомобіля та технологія акумулятора координуються ще ефективніше та ефективніше, що означає більш компактні розміри для максимальної мобільності.

No Compromises Benefit Motiv 2

Комплексні рішення. Без компромісів. 

Ефективність це все, включаючи налаштування вашого парку і тому ми хочемо максимально полегшити та зробити прозорим процес переходу на літій-іонну технологію без складних зв'язків з субпідрядниками  - все від одного джерела. Без компромісів. 

Якщо ви бажаєте модернізувати окремі транспортні засоби, переобладнати весь свій парк або вам потрібна абсолютно нова інфраструктура заряджання, або просто хотіли б просто орендувати транспортні засоби, як єдиний постачальник повного спектру послуг вдля літій-іонів, ми постійно допомагаємо знайти найкраще рішення для вас. Ми підтримуємо ваш літій-іонний проект від планування до етапу впровадження, а також із обслуговуванням зарядного пристрою та акумулятора, на додачу з нашим післяпродажним обслуговуванням, ми завжди з вами надовго.

Яким би чином ви не хотіли впровадити літій-іонну технологію, ви завжди будете в безпеці з Jungheinrich.

No Compromises Benefit Motiv 3

Найвищі показники. Без компромісів. 

Довіра - це добре, але гарантія - краще, особливо коли йдеться про інвестиції у власний бізнес. Ви не хочете йти на компроміс, ви хочете мати можливість на 100 % покладатися на технологію та партнера - тоді Jungheinrich працює саме для вас. З нами ви не тільки отримуєте складні, якісні та довговічні технології, а й відчуваєте впевненість та спокій.

Завдяки літій-іонній гарантії Jungheinrich Plus ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах, щоб ви могли розслабитися і зосередитися на тому, що важливо-на вашій роботі.

No Compromises Benefit Motiv 4


Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З літій-іонною гарантією Jungheinrich Plus ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах.

Безкомпромісно задоволені клієнти.

Ми хочемо переконати вас у тому, що ми робимо, а не в тому, що ми говоримо. Тут ми вважаємо за краще, щоб наші клієнти сказали своє слово.

Picture Zitat Referenz Noerpel
Себастьян Аллерт
Оперативний керівник логістичних проектів, C.E. Noerpel Logistik GmbH & Co KG

„Завдяки літій'іонній технології Jungheinrich ми досягаємо більшої гнучкості та набагато більш передбачуваної доступності нашого парку техніки .“

Чи бажаєти ви також безкомпромісного підходу? 

Зробіть так, як багато наших задоволених клієнтів, і виберіть літій-іонні рішення від Jungheinrich. Отримайте від нас поради та зробіть вашу компанію придатною для майбутнього зараз-з літій-іонними рішеннями без компромісів.



Нова ера надзвичайно ефективної та екологічної підйомно-навантажувальної техніки.  

Наші літій-іонні акумулятори в поєднанні з нашими зарядними пристроями гарантують  тривалий термін служби та максимальну продуктивність без втрати потужності.


Переходьте зараз на літій-іонну технологію Jungheinrich та отримайте максимальну ефективність та економічність без компромісів

Stage Dividende

Якщо у вас виникли запитання до нас, будь-ласка

зв'яжіться з нами.

Телефон

0 800 75 1 583