0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Ihre Lösungen

Наші рішення для вас

Jungheinrich — провідний постачальник рішень для всіх напрямків і областей внутрішньоскладської логістики. Пропонуючи великий вибір навантажувачів, логістичних систем і послуг, ми гарантуємо, що кожен клієнт отримає оптимальне рішення для своєї області використання, незалежно від галузі, у якій він працює, та розмірів його підприємства. При цьому наша особлива перевага в тому, що ми враховуємо особливості складського середовища та специфічні галузеві вимоги. Адже правильним може бути лише індивідуальне рішення, розроблене спеціально для вас.

Рішення, адаптовані під ваші вимоги

Роздрібна чи гуртова торгівля, логістика чи промисловість, виготовлення автомобілів, продукти харчування, напої чи фармацевтика. Jungheinrich має ґрунтовні знання в усіх областях і може запропонувати правильні рішення без посередників.

Великий вибір для всіх логістичних задач

В Jungheinrich завжди знайдеться рішення, що задовольнить ваші потреби незалежно від області використання та завдань інтралогістики: оперативне завантаження та розвантаження, ефективні перевезення, відвантаження, переміщення чи швидке та точне комплектування.

УСПІШНА АВТОМАТИЗАЦІЯ

З правильним партнером автоматизація приносить успіх. Як компетентний партнер у сфері автоматизації ми можемо спланувати й реалізувати відповідно до ваших потреб логістичну систему, яка одразу зробить ваш склад більш економічним.

Погляд у майбутнє

Літій-іонні технології революціонізують сектор інтралогістики, і є багато вагомих причин для  переходу на літій-іонні рішення від Jungheinrich. Як провідний постачальник літій-іонних пристроїв, ми полегшуємо вам використання переваг цієї передової технології.

Успішні клієнти говорять самі за себе

Як провідний постачальник рішень для інтралогістики наша компанія пропонує клієнтам продукти, рішення й послуги, що відповідають їх потребам. Незалежно від галузі та розміру компанії. Наші приклади показують, наскільки важливі для нас успіх і вдоволеність клієнтів. 

Ми використовуємо бачення, креативність і досвід, щоб допомогти вам на шляху до оптимальної ефективності та економічності вашого складу. Продовжуйте користуватися перевагами наших передових інновацій у сфері складської логістики, матеріальних потоків, автоматизації та енергетичних систем.