0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Logistik

Логістика

У часи глобалізованої логістики економний аутсорсинг стає стандартом. Ми можемо запропонувати вам широкий асортимент продукції для оптимізації потоків товарів і систем постачання, зокрема індивідуальні рішення для автоматизації.

Центральний склад запчастин в Кальтенкірхені

Як генеральний підрядник комплексних логістичних рішень, ми спланували та побудували власний чудовий центр запасних частин. Це означає, що наші оригінальні запчастини доставляються в будь-яку точку світу в найкоротші терміни.

Strong fleet for efficient material flows

The 20-hectare logistics centre owned by pfenning logistics GmbH of Heddesheim relies on our fork lift trucks. The impressive fleet of 88 fork lift trucks is extremely efficient thanks to energy recovery.

Один склад, 600 тонн сталевих стелажів

Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG управляє сучасним складом непродовольчих товарів для комплектування та поповнення замовлень. Він постачає всю групу Migros. Наші палетні стелажі та вилкові навантажувачі є основою цього складу.

Безпечні процеси, проста інтеграція

Логістична компанія Wahl & Co з Білефельда обрала наш досвід під час будівництва нового багатоярусного складу. Ми пишаємося високою якістю наших навантажувачів і простотою інтеграції в існуючу ІТ-систему.

Палетні стелажі для великого асортименту скла

Щоб створити оптимальні умови для зберігання асортименту продукції AGC Glass, DSV обирає комбінацію навантажувачів Jungheinrich і палетних стелажів для важких вантажів у спеціально розробленій версії для скляних панелей у новому багатокористувацькому об’єкті в порту Дуйсбурга.

ВНУТРІШНЬОСКЛАДСЬКІ РІШЕННЯ JUNGHEINREICH

Wärtsilä’s новий логістичний центр включає в себе передову технологію інтралогістики Jungheinrich і ланцюг постачання від DHL. У той час як DHL відповідає за загальне планування рішення для головного офісу, Jungheinrich впровадив інтралогістичні рішення для логістичного центру.

24/7 в дії

ID Logistics — міжнародна компанія, що спеціалізується на логістичних послугах для секторів електронної комерції, роздрібної торгівлі та FMCG. У своєму новому складі площею 80 000 м2 у Вежбіце, Польща, компанія покладається на сучасні інтралогістичні рішення від Jungheinrich.

Цілісне рішення з одного джерела

GLX є фахівцем з логістики запчастин і постачання виробництва. Новий склад має бути значною мірою автоматизований і забезпечить ефективну роботу:  складська інфраструктура, навантажувачі, програмне забезпечення з підключенням до власної WMS клієнта.

Постачальник послуг Rudolph Logistik

Рудольф Логістик впроваджує комплексні логістичні рішення в різних галузях. Процеси були оптимізовані за рахунок використання наших автоматично-керованих транспортних засобів. 

Екологічна модернізація для TMG Bitterfeld

Змішаний парк нового складу TMG Bitterfeld забезпечує максимальну ефективність і стабільність щоденного логістичного процесу на 10-прохідному вузькопрохідному складі з мобільними стелажами та розумною WMS.

Усе для безпомилкових процесів, спланованих на перспективу

Дедалі коротші строки постачання, ціновий пресинг, дедалі складніші вимоги щодо дистрибуції — логістикапереживає період важких випробувань. Кожного року в галузі доводиться знаходити новий потенціал для економії, щоб витримати конкурентну боротьбу на глобальному ринку. З нами ви можете бути впевнені в майбутньому.

Ми допоможемо вам зробити процеси гнучкими, мінімізувати витрати коштів і часу. Ми завжди докладаємо зусиль, щоб логістичний процес був безшовним і безпомилковим, наскільки це можливо, і щоб безпека вашого персоналу була завжди на передньому плані. Наша високоефективна IT-інфраструктура гарантує вам ефективність і прозорість, що виражається, наприклад, у бездоганному відстеженні відправлень.

Вам доводиться працювати з різними носіями вантажу, а асортимент продукції дедалі більшає? Ми пропонуємо вам і всім партнерам у сфері логістики індивідуальні рішення й готові завжди підтримати вас завдяки щільній мережі сервісних представництв.

Від автоматизації до заощадження енергії

Логістика складається з багатьох шарів і завжди вимагає специфічних рішень. Тому кількість варіантів реалізації на базі різних технологій та процесів майже необмежена. Наші склади з висотними стелажами й вузькопрохідні склади, наприклад, гарантують деяким клієнтам оптимальне використання простору та швидкий підбір. Для інших клієнтів запорукою успіху стали наші автоматичні склади дрібних деталей. За допомогою нашої системи керування складом (СКС) і перспективних рішень у сфері IT можна автоматизувати багато процесів (повністю чи частково). 

У такий спосіб ви можете підтримувати цілодобову роботу своєї логістики з мінімальною кількістю втручань персоналу — економніше й безпечніше, ніж раніше, та завжди з максимальною ефективністю. Однак наші високоефективні, у рази потреби повністю електрифіковані навантажувачі та самохідні системи транспортування (AGV) також у змозі допомогти вам оптимізувати процеси. Ми робимо все це, щоб підготувати ваші процеси до вимог логістики 4.0: зробити їх економними, безпечними й максимально ефективними.