0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Blei-Säure-Batterien
Перевірена якість для всієї електротехніки

Свинцево-кислотні акумулятори

Скористайтеся перевагами акумуляторів з напругою 24, 48 і 80 В, що виготовлені за перевіреною технологією та підходять для всіх типів робіт.

Ми пропонуємо свинцево-кислотні акумулятори стандартного зразка для робіт з низьким, середнім та високим навантаженням, а також зі збільшеними інтервалами для легкого й середнього навантаження. Ви отримуєте користь від високої ефективності за вигідною ціною.

Надійні джерела живлення з високими показниками, максимальною надійністю та високою щільністю енергії: так можна охарактеризувати наші закриті свинцево-кислотні акумулятори з напругою 24, 48 і 80 В для робіт з низьким, середнім й високим навантаженням, для їх виготовлення ми використовуємо пластини з отворами та рідкий електроліт. Завдяки полюсним вводам, що не пропускають електроліт, акумулятори довго залишаються герметичними. Окрім того, вони зручні в обслуговуванні завдяки повній ізоляції полюсів і перемичок між елементами.

Опції для підвищення ефективності

Одна з опцій — примусова циркуляція електроліту: в акумулятор закачується повітря і таким чином перемішує електроліт. Це дозволяє прискорити процес заряджання акумуляторів. Окрім того, використовується менше води, а отже, зменшуються витрати часу на обслуговування. Ще одна опція, централізована система заливання води Aquamatik, робить акумулятори ще ефективнішими.

Свинцево-кислотний акумулятор зі збільшеними інтервалами обслуговування

Свинцево-кислотні акумулятори зі збільшеними інтервалами обслуговування для низького й середнього навантаження також доступні у версіях з напругою 24, 48 і 80 В. Оптимальний підбір сплавів, з яких виготовляються пластини, допомагає зменшити об’єм води, що використовується. Це дає до 120 циклів (процесів заряджання й розряджання) без доливання води. Примусова циркуляція електроліту й система Aquamatik також дають переваги.