0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Lebensmittel & Getränke

Продукти харчування й напої

У харчовій промисловості та виготовленні напоїв вирішальними факторами для логістичних процесів є швидкість, гнучкість і гігієна. Щоб ви могли виготовляти продукти харчування, напої чи корми за графіком і ефективно розподіляти їх, ми пропонуємо рішення для інтралогістики для будь-яких потреб і компаній будь-яких розмірів: від підйомних візків з ручним керуванням до автоматизованої системи.

AVO, the spice specialist

Taste and technology are the secrets to the success of AVO, the spice specialist. The company has invested in our automated guided vehicle system with the objective of being able to guarantee increasing flexibility, efficiency and superior Service.

AVO, спеціаліст зі спецій

Смак і технологія - секрети успіху AVO, спеціаліста зі спецій. Компанія інвестувала в нашу автоматизовану керовану систему транспортного засобу з метою гарантувати підвищення гнучкості, ефективності та чудового обслуговування.

Основані на компетенції: рішення для вимогливих

Харчова промисловість, що включає виготовлення продуктів харчування, напоїв і кормів, — один з найбільших сегментів ринку, пов’язаних з логістикою. І в ній діють строгі вимоги. Щоб логістика компаній-виробників продуктів харчування була максимально ефективною в нашому розумінні як одного з найбільш досвідчених і відомих своїми інноваціями постачальників рішень для логістики та інтралогістики, потрібні безшовні ланцюжки передачі інформації та постачання, інноваційні технології та найвища якість сервісу. 

Яке питання для вас найбільш нагальне? Хочете якнайкраще використати потенціал цифрових технологій? Покладаєтеся на своєму складі на єдину мережу, прозорість і максимальну ефективність процесів? Бажаєте знати, як Інтернет речей може окрилити ваші бізнес-моделі? Відповіді вже зараз можуть дати автоматизація та максимальна швидкість. Ми пропонуємо вам ефективні та гнучкі рішення для складу та комплектування замовлень з можливістю індивідуального конфігурування. І це для підприємства будь-якого розміру, а також у разі потреби з повною автоматизацією та підключенням системи керування складом, Jungheinrich WMS. Яке б рішення ви не вибрали, ви отримаєте 100% гігієни, чистоти й безпеки. Усе від одного постачальника. 

Усе в одному магазині: комплексні рішення від лідера за технологіями.

Спеціальні рішення для автоматичних складів дрібних деталей гарантують швидкий та безпосередній доступ до продуктів харчування. Автономні навантажувачі з електричним приводом, що обслуговують стелажі для піддонів, забезпечують суттєву економію часу й оптимальне використання простору. Це суттєва перевага також для складу-холодильника під продукти харчування, які псуються. На такому складі стелажні системи Jungheinrich допомагають використовувати кожен квадратний метр. Системи на базі висотних стелажів, що використовуються переважно на підприємствах харчової промисловості, які займаються електронною комерцією, ідеально підходять для забезпечення високої пропускної здатності складу з можливістю повної автоматизації. Великий вибір потужних підйомних візків і навантажувачів доповнює асортимент продукції. За бажанням ви можете зберегти автономність або підключитися до мережі, до якої входить уся логістична інфраструктура й засоби централізованого керування. 

Перевага в гнучкості: логістика для харчової промисловості під будь-які потреби

Автоматизація позитивно вплине на вашу логістику. Адже вона дозволяє заощаджувати час і енергію, а разом з тим і кошти. Вона також дозволяє вам гнучкіше реагувати на сезонні коливання попиту й пропозиції. Оренда вилкових навантажувачів, підйомно-транспортної та іншої складської техніки зробить вашу бізнес-модель більш динамічною та конкурентоспроможною.