0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Heben & Stapeln

Завантаження й розвантаження — справа для професіоналів.

Завантаження й розвантаження, підйом і штабелювання: це важливі завдання. Адже коли процес завантаження й розвантаження неефективний, можлива затримка інших операцій у ланцюжку.
Тому Jungheinrich пропонує вам потужні та енергоефективні штабелери й підйомні візки під будь-які потреби. Багато опцій та варіантів для специфічних умов використання.

Техніка для підйому та штабелювання — надійність з 1953 року.

Навряд чи знайдуться товари, які хоча б раз не перевозилися технікою Jungheinrich. Асортимент Jungheinrich містить понад 600 різних варіантів підйомних візків і штабелерів. Однак якщо у вас є особливі побажання, ми виготовимо машину для штабелювання й підйому під ваше замовлення. Наші потужні штабелери оснащаються найсучаснішими приводами: електричними з літій-іонними акумуляторами, дизельними або газовими. Вантажопідйомність — до 5 тон.

Ще одна суттєва перевага: наші штабелери з висувною рамою можуть підіймати вантажі на висоту до дванадцяти метрів. Ваші експлуатаційні витрати при цьому зменшуються: ви можете досягти економії до 20% у довгостроковій перспективі. Наші штабелери для висотних стелажів також підходять для комбінованого використання на вузькопрохідному складі з примусовим керуванням та широкопрохідному складі без обмежень у пересуванні. А з нашими машинами для комплектування замовлень ви без жодних труднощів досягнете потрібної частоти підбору.

Звичайно, наші навантажувачі також доступні як самохідні системи транспортування (AGV), які автоматично підвищують ефективність ваших потоків матеріалів. За бажанням їх можна обладнати такими високотехнологічними пристроями, як RFID-сканери. Такі машини підтримують зв’язок з нашою системою керування складом (СКС) в автоматичному режимі. 

Високі технології задля вашої безпеки

Розробляючи машини для штабелювання та підйому, ми приділяємо багато уваги аспектам безпеки. Це стосується як самохідних систем транспортування, що підіймають і штабелюють товари без водіїв, так і звичайних навантажувачів. Численні системи безпеки та допоміжні системи дозволяють водіям завчасно розпізнавати критичні ситуації, у такий спосіб зменшуючи ризик аварій та помилкових операцій. 

До цього додаються різні функції та можливості, такі як камера заднього виду з підтримкою розпізнавання людей і цифрові рішення. Для захисту вантажу та забезпечення стабільності також передбачені спеціальні допоміжні системи: тут також діє девіз «Безпека понад усе». Для галузей зі специфічними умовами використання, наприклад хімічної та фармацевтичної промисловості, ми можемо виготовити під замовлення вибухозахищені версії машин. Таким чином, ви можете бути впевнені, що ваші машини для штабелювання та підйому вантажів завжди безпечні, ефективні та економні.