0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage WMS Overview Page

Консалтинг з питань матеріальних потоків

Для сталого та ефективного матеріального потоку у вашій компанії.
Ваш логістичний центр процвітає завдяки розумному використанню ресурсів. Коли все працює ідеально, можна досягти максимальної ефективності та продуктивності. Однак базові умови для найкращого можливого матеріального потоку можуть змінюватися з часом: зростають вимоги клієнтів, змінюється асортимент продукції – тому також існує потреба в адаптованому плануванні матеріальних потоків для інтралогістики. Ви відчували такі зміни? Тоді скористайтеся можливостями, які пропонують професійні консалтингові послуги, щоб оптимізувати процес матеріальних потоків і підготувати свій бізнес до майбутнього!

Коли планування матеріальних потоків корисне?

  • Зниження експлуатаційних витрат.
  • Для планового впровадження автоматизації.
  • Збільшити робочі потужності.
  • Коли енергоефективність є головною увагою компанії.


Які ваші цілі щодо внутрішнього матеріального потоку?


Вагомі причини оптимізувати ваші матеріальні потоки з Jungheinrich

Застосуйте наше власне ноу-хау, щоб отримати новий погляд на ваш внутрішній матеріальний потік – як для вхідних, так і для вихідних товарів! З Jungheinrich ви отримуєте наступні переваги:

Логістичні процеси для клієнтів

Найбільший потенціал полягає в комплексному підході.

Як працює консалтинг щодо матеріальних потоків?

Ми пропонуємо декілька варіантів – від початкового загального вигляду до більш детальної концепції оптимізації потоку матеріалів, а також комбінацію обох.

Довідка для преси

20.07.21
Автоматизований логістичний центр для Wacker Neuson

Концерн Jungheinrich було обрано  для реалізації проекту з будівництва нового автоматизованого логістичного центру для компанії  Wacker Neuson. 

Дізнатися більше

Доктор Тобіас Харцер, керівник південного торгового центру Jungheinrich, пояснює: «Jungheinrich надає Wacker Neuson комплексне рішення автоматизації з одного джерела – від аналізу матеріальних потоків до концепції та впровадження. Логістичний центр складається з автоматизованого багатоярусного складу, зони ручного зберігання з автоматизованими станціями комплектування та складського ліфта для зберігання дрібних деталей. Загальна система розроблена для більшої пропускної здатності, більшої швидкості та більшої безпеки в потоці матеріалів, і, таким чином, є відповіддю Jungheinrich на потребу Wacker Neuson у сучасній та ефективній інтралогістиці».


Ми будемо раді проконсультувати вас

Зв'яжіться з нами прямо зараз!