0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Wacker Neuson
20.07.21

Початок будівництва логістичного центру для Wacker Neuson

• Оптимальне поєднання повністю автоматизованих і ручних логістичних процесів.
• Багатоярусний склад висотою 24 метра для піддонів.
• Безперервне управління матеріальним потоком за допомогою Jungheinrich WMS.

Jungheinrich розпочав будівництво нового логістичного центру для Wacker Neuson, провідного в світі виробника високоякісного світлового устаткування, в Райхертсхофене. Штефан Пфетч, виконавчий директор Wacker Neuson Produktion GmbH & Co. KG, сьогодні офіційно розпочато будівельні роботи на символічній церемонії закладки фундаменту. Новий логістичний центр площею 10 000 квадратних метрів, розташований поруч з виробничими підприємствами Wacker Neuson, значно скоротить внутрішні транспортні канали і створить можливості для майбутнього зростання. Очікується, що об'єкт буде завершений і введений в експлуатацію влітку 2022 року.
Д-р Тобіас Харцер, керівник Південного відділу продажу Jungheinrich, пояснює: «Jungheinrich надає Wacker Neuson повне рішення з автоматизації від одних рук - від аналізу потоку матеріалів до проектування і впровадження. Логістичний центр включає в себе автоматичний багатоярусний склад, ручну складську зону з автоматизованими місцями комплектування замовлень і систему з ліфтовим штабелером для складування  невеликих вантажів. Вся система спроектована так, щоб забезпечити більш високу пропускну здатність, збільшену швидкість і більшу безпеку руху матеріалу. Це відповідь Jungheinrich на потребу Wacker Neuson в передовій і ефективній внутрішній логістиці ».
Більш строгі вимоги ринку  та коротші цикли замовлень і терміни поставки призвели до того, що існуючий склад Wacker Neuson виявився на межі своїх можливостей. Виробник світлового обладнання звернувся до Jungheinrich в пошуках більш ефективних логістичних процесів. В рамках всебічної консультації по потокам матеріалів експерти Jungheinrich проаналізували існуючі структури і процеси і визначили потенціал для оптимізації. Отримана в результаті концепція матеріального потоку лягла в основу інвестиційного рішення Wacker Neuson. Разом вони вирішили побудувати новий автоматичний логістичний центр, оскільки він являє собою найбільш стійке і краще рішення з економічної точки зору. Новий об'єкт і пов'язані з ним модернізовані процеси підвищать ефективність логістичних процесів, що призведе до довгострокових заощаджень для Wacker Neuson.

В основі нового автоматизованого рішення Jungheinrich лежить багатоярусний склад довжиною 54 метри. Піддони можуть зберігатися на висоті до 24,5 метрів. Крани-штабелери Jungheinrich забезпечать цілодобове високошвидкісне штабелювання і підбір. Управління та візуалізація обладнання для конвеєрних систем і кранів-штабелерів також будуть реалізовані компанією Jungheinrich. Збір і підготовка замовлень буде проводитися на ергономічних робочих місцях, обладнаних підйомно-транспортними засобами.


WMS Jungheinrich буде використовуватися для управління багатоярусним складом і інших складських приміщень. Інтегрована система управління транспортними засобами забезпечить оптимальний потік матеріалів між різними складськими зонами та робочими станціями - від товарів що надходять до товарів на виході. На складах з ручним керуванням підйомно-транспортне обладнання буде підтримуватися ліфтової системою Jungheinrich під час операцій штабелювання і комплектування. Система WMS продовжить підтримувати індивідуальний друк і порівняння необхідної документації по обладнанню, адміністрування серійних номерів і зборів, а також створення документів для відправки через пов'язану систему відправки.

Оскільки всі складові частини надходять з єдиного джерела, це дозволить швидко інтегрувати пов'язані системи управління обладнанням та забезпечити безперебійний зв’язок між системами.

Логістичний центр забезпечить подальший розвиток у майбутньому, а багатоярусний склад зможе розмістити ще два додаткових проходи на більш піздньому етапі. Коли об’єкт буде завершений у кінці липня 2022 року, нове обладнання буде зібрано та надіслано з використанням найсучасніших процесів у новому логістичному центрі. Це означає, що очікуваний ріст буде враховуватись у оптимальних умовах, а здатність залучати клієнтів Wacker Neuson, у тому числі в будівельному, земельному та сільськогосподарському секторах, буде й далі розширюватися.