0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Lagern

Розташування на складі: оптимальне використання площі.

Оптимальне використання площі, максимально швидкий пошук товарів за замовленнями: робота складу — це ключовий аспект логістики. Jungheinrich пропонує вам великий вибір машин, стелажів і систем для ефективного порядкування на складі, з ручним чи автоматичним обслуговуванням.

Оптимальне керування складом: звучить просто, а на практиці стає складніше.

У часи електронної комерції та глобальних логістичних процесів різноманіття продуктів, які потрібно завантажувати й відвантажувати, постійно зростає, а проміжок часу для цього постійно зменшується. Тому керування складом з оптимальним використанням часу, коштів і простору стає дедалі важливішим для досягнення успіху підприємства. 

Маючи понад 60 років досвіду за плечима, Jungheinrich пропонує вам найбільший вибір навантажувачів, стелажів і складських систем для розташування товарів на складі. Від простого електричного повідкового штабелера до надзвичайно гнучкого в роботі штабелера з висувною рамою для складського середовища з оптимізованим простором чи штабелера для висотних стелажів EKX, нашого «номера 1» для вузькопрохідних складів. Складські системи з ручним обслуговуванням, частковою чи повною автоматизацією, програмні компоненти для контролю всього потоку товарів і керування ним від приймання до розвантаження.

Стелажні системи — ключ до забезпечення оптимального вантажообігу

Наші складські системи переконують своєю практичною конструкцією та оптимальним використанням площі. Це може бути склад для піддонів, склад дрібних деталей чи вузькопрохідний склад. З ручним чи автоматичним обслуговуванням. Для нас складські системи — набагато більше, ніж металеві конструкції. Стелажі — це кістяк вашого складу та ключ до забезпечення оптимального вантажообігу. Тому ми пропонуємо комплексне планування складу, під час якого стелажні системи, навантажувачі та автоматичні компоненти розглядаються як єдина «команда». У Jungheinrich ви знайдете великий вибір стелажних і складських систем, мезонінів і самонесних складів бункерного типу для зберігання піддонів, ящиків, лотків, коробок і довгомірних вантажів. Усе, щоб якнайкраще підготуватися до викликів майбутнього і забезпечити стабільно оптимальну роботу складу.