0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
ERC 214_216 i

Електричний штабелер з платформою оператора 1,4 - 1.6т

  • 2400 - 6000 мм
  • 1400 - 1600 кг
  • Компактний та потужний завдяки літій-іонному акумулятору.
  • Надає можливість для кращого використання простору на складі (вужчі робочі проходи).
  • Висока швидкість та залишкова вантажопідйомність для досягнення більшої ефективності.
  • Інтелектуальні системи допомоги під час штабелювання дбають про безпеку.

ERC 214i/ 216i

До серійної комплектації потужного електричного високопідйомного штабелера ERC належить вбудований літій-іонний акумулятор – для створення революційної, надзвичайно компактної конструкції машини. Ця маневрена машина є універсальною і призначена для безпечного завантаження та розвантаження на висоті до шести метрів. Він виконує транспортування товарів на середні і великі відстані та придатний для комплектування замовлень. Ефективність максимізується за рахунок високої швидкості руху, швидкого прискорення та відмінної залишкової вантажопідйомності. Системи допомоги під час штабелювання забезпечують легку та безпечну обробку вантажу. Ідеальну ергономіку забезпечує стійка, амортизована платформа для роботи стоячи, а також система smartPILOT з автоматичним центруванням, що дозволяє керування технікою однією рукою. Завдяки чудовому виду через щоглу та панорамне скло (опція) у захисному даху, оператор завжди має чудовий огляд під час штабелювання. Доступний з великим розмаїттям опцій та додаткового обладнання.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Переваги

Telematik Box Erd

Connected Trucks

Use the data from your trucks to save time, energy and money and increase efficiency. Our Telematics box (ex factory) provides you with a free fleet management starter package that can be flexibly expanded with various hardware and software components.

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
ERC 214i 1 400 кг 6 000 мм 12 км/год 2 389 мм 24 V
ERC 216i 1 600 кг 6 000 мм 12 км/год 2 389 мм 24 V

Споріднені продукти