0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage ERD 220i grau

Електричний дворівневий штабелер 2т

  • 1660 - 3760 мм
  • 2000 кг
  • Найбільш компактний навантажувач у своєму класі.
  • Простора платформа для роботи стоячи зі стабільним тристороннім захистом.
  • Спеціальна розробка для вимогливого використання навантажувача.
  • Найкращі показники продуктивності на ринку.
  • Гнучка підйомна щогла, яка досягає 3-го рівня стелажів.

ERD 220i

ERDi – це інновація, яка відповідає багатьом вимогам лише в одному промисловому навантажувачі. Дворівневий штабелер, який поєднує ультракомпактні розміри з найвищим тристороннім сталевим захистом і просторою платформою для роботи стоячи. Там, де раніше був великий і важкий акумуляторний відсік, компактні літій-іонні акумуляторні модулі тепер елегантно вписуються в дизайн навантажувача. Новаторська концепція, за яку Jungheinrich отримав численні нагороди. Особливою родзинкою є розпізнавання середовища вантажівки: Навантажувач гальмує автоматично, що значно полегшує інтенсивний рух по пандусу. У погано освітленому вантажному відділі вантажівки прожектор вмикається автоматично, що полегшує підбір палет. В часи пік на розподільчому складі ERDi з його ультракомпактними розмірами займає дуже мало місця, водночас оператори залишаються надійно захищеними. ERDi може піднімати дві палети одна над одною і завдяки трисекційній підйомній щоглі досягає висоти стелажа до 3 760 мм – більшої продуктивності важко уявити.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Переваги

Telematik Box Erd

Connected Trucks

Use the data from your trucks to save time, energy and money and increase efficiency. Our Telematics box (ex factory) provides you with a free fleet management starter package that can be flexibly expanded with various hardware and software components.

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
ERD 220i 2 000 кг 3 760 мм 12,5 км/год 2 358 мм 24 V