0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Elektro-Niederhubwagen

Електричні низькопідйомні візки

Електричні низькопідйомні візки Jungheinrich — ваші невтомні та високоефективні помічники для перевезення вантажів як на складі, так і в тісному магазині. Доступні моделі початкового рівня для легких робіт, а також для перевезення товарів на малі, середні та великі відстані.

Для перевезення вантажу з низькою інтенсивністю

Наші електричні повідкові візки початкового рівня ідеально підходять для вантажно-розвантажувальних робіт та транспортування легкого вантажу і оснащені вбудованими зарядними пристроями.

Для перевезень вантажів на на малі відстані

Електричні повідкові візки прості у використанні, надзвичайно маневрені та безпечні в кожній деталі. І енергії споживають на 25% менше.

Транспортування вантажів на середні відстані

Ідеальні для перевезень на середні відстані. Надзвичайно міцні. Надійні. Безпечні. І завдяки інноваційним опціям готові до роботи відповідно до ваших вимог. 

Ергономічне перевезення на великі відстані

Для перевезення вантажів до 2,0 т нема нічого кращого за електричні вилкові навантажувачі ESE — ергономічні машини з бічним сидінням від Jungheinrich.

Низькопідйомні візки впораються з будь-яким завданням

Низькопідйомні візки вражають своїми показниками як економічні помічники при завантаженні піддонів та їх перевезень на рівні підлоги. Для малих і великих відстаней, з пішим керуванням чи платформою для роботи стоячи: у нас ви завжди знайдете оптимальний електричний низькопідйомний візок для свого складу. 

Оптимальні низькопідйомні візки для перевезень на будь-які відстані

Який низькопідйомний візок підійде саме вам, залежить від відстаней, на які здійснюються перевезення на вашому підприємстві. Наприклад, для простого та швидкого завантаження-розвантаження товарів ми рекомендуємо використовувати електричний повідковий візок. Якщо вам потрібно перевозити важкі вантажі на середні та великі відстані, то ефективні та надійні електричні вилкові навантажувачі ESE допоможуть вам максимізувати вантажообіг. На цих низькопідйомних візках водії можуть працювати стоячи чи сидячи поперек напрямку руху для кращого контролю ситуації. Окрім того, руків’я ергономічної форми, у деяких випадках з можливістю використання з двох боків, створює гнучкі можливості під час роботи й помітно знімає навантаження. 

Електричні низькопідйомні візки долають підйоми

Під час завантаження й розвантаження першого ряду піддонів у вантажівках чи залізничних вагонах для звичайних електричних вилкових навантажувачів нахил платформи може стати проблемою, однак не для наших електричних низькопідйомних візків з функцією підйому вил. Ця функція передбачає компенсацію рівня на рампах і підйомах до 15%. При цьому вам доступний великий вибір додаткових варіантів устаткування і функцій: від вбудованого зарядного пристрою та кнопки сповільненого ходу до тягових пристроїв.

Електричні вилкові навантажувачі для вантажів до 3,5 т

Наші електричні вилкові навантажувачі швидко та безпечно доставляють до пункту призначення вантажі масою від 1,4 до 3,5 т завдяки потужним малошумним електродвигунам і високоефективним акумуляторам. Таким чином, наприклад, електричні низькопідйомні візки EJE 2-ї серії без проблем досягають максимально допустимої швидкості руху в 6 км/год із пішим керуванням.

Зменшення експлуатаційних витрат з допомогою електричних підйомних візків

Інноваційні трифазні двигуни в наших низькопідйомних візках відрізняються високою потужністю за менших експлуатаційних витрат. Трифазний струм — це форма змінного струму зі звичайної електромережі, однак такий струм більш економічний. За рахунок використання цієї технології деякі компоненти та зношувані деталі стають зайвими, що дозволяє мінімізувати потребу наших електричних підйомних візків в обслуговуванні.