0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Steuerungen
Гнучкість і надійність

Системи керування

Система керування трифазного чи постійного струму, комбінована система чи окремі компоненти — у нас є рішення саме для вас.

Рух, керування і підйом без зайвих зусиль

Для керування одним чи кількома двигунами ми пропонуємо випробувані власні системи керування постійного чи трифазного струму, а наші комбіновані рішення з інтерфейсом і контролером вводу/виводу спрощують використання таких електричних функцій, як рух, підйом чи керування.

Використовуючи найсучасніші концепції регулювання з оптимізованим коефіцієнтом корисної дії, ми виготовляємо перетворювачі частоти для двигунів різних типів з напругою від 24 до 80 вольт (на замовлення і з іншою напругою) потужністю від 0,5 до 16 кіловат. На замовлення ми також розробляємо відповідне програмне забезпечення.

Продумана технологія CAN-Bus

Завдяки модульній електронній системі на базі «розумної» технології CAN-Bus наші системи керування можуть виконувати всі електричні функції, такі як рух, навантаження, керування, пересування чи підйом. При цьому надійна конструкція, розроблена для високопродуктивних штабелерів, забезпечує найкращий захист від ударів, а завдяки вбудованій вентиляторній системі охолодження — також від екстремальних температур.

Підключення периферії та опціонального обладнання

До системи керування на 80 В можна підключати, частково через додаткові модулі, різні периферійні пристрої, наприклад склоочисники, підігрів вітрового скла, сигнал зворотного ходу чи фари робочого освітлення. Для цього не потрібні ані додаткове електричне обладнання, ані дорога електромонтажна панель, бо базове електричне оснащення підтримує всі опції. Це забезпечує мінімальну варіативність. У поєднанні з керуванням приводом ходу також можливе рульове керування. Для захисту системи також передбачена функція контролю на предмет короткого замикання.