0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage EJD 118i

Electric pedestrian stacker with support arm lift 1.8t

  • 1000 - 1520 мм
  • 1800 кг
  • Гнучка в експлуатації універсальна машина для широкого спектра застосування.
  • Вдала комбінація переваг низько- та високопідйомних візків.
  • Інноваційний літій-іонний акумулятор із технологією заряджання вбудованим пристроєм.
  • Стійкість під час руху, поєднана з високою маневреністю.

EJD 118i

Невелика експлуатаційна вага й висока маневреність роблять наш компактний і універсальний електричний повідковий штабелер EJD 118i ідеальним помічником, придатним для перевезення у вантажівках, або роботи в режимі двоповерхового транспортування на рампах і нерівних підлогах. EJD 118i обіцяє максимальну ефективність завдяки сучасній технілогії літій-іонного акумулятора з інтегрованою технологією зарядки для максимальної експлуатаційної гнучкості. Система торсіонного зв'язку ProTracLink дбає про стійкість під час руху, а наявна вже в стандартній комплектації пропорційна гідравліка гарантує контрольованість підйому й опускання. Тонка монолітна щогла машини забезпечує оптимальний круговий огляд у будь-який момент, наприклад, під час застосування в магазинах із потоком відвідувачів. Рефлектори для кращої видимості, а також довге руків’я керування, яке дозволяє витримувати достатній простір між машиною та оператором, забезпечують високий рівень безпеки під час виконання будь-яких робіт.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Переваги

Telematik Box Erd

Connected Trucks

Use the data from your trucks to save time, energy and money and increase efficiency. Our Telematics box (ex factory) provides you with a free fleet management starter package that can be flexibly expanded with various hardware and software components.

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
EJD 118i 1 800 кг 1 520 мм 6 км/год 1 759 мм 24 V