0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
EJC 110zi - 112zi

Електричний повідковий штабелер 1,0 - 1,2т

  • 2300 - 4700 мм
  • 1000 - 1200 кг

EJC 110zi / 112zi

Повідковий візок початкового рівня –  нове бачення від Jungheinrich. Наші маневрені електричні штабелери EJC 1zi підходять майже для будь-яких операцій. Вони ефективно працюють в умовах тісних складських приміщень. Від цього особливо виграють малі та середні компанії, роздрібні магазини або виробничо-торговельні підприємства з обмеженим складським або робочим простором. Завдяки додатковому підйому штабелери надають можливість забирати дві палети одночасно та транспортувати особливо важкі вантажі (до 1,6 т). Цей електричний візок-штабелер вражає не тільки перевіреними перевагами нашої літій-іонної технології, такими як відсутність потреби в обслуговуванні, можливість швидкого заряджання та прискореної зарядки – він також має високу щільність енергії. Це полегшує зберігання потужних акумуляторів у навантажувачі заощаджуючи місце. Тож ви можете насолоджуватися перевагами ще більш компактного та маневреного штабелера з найкращими показниками продуктивності у своєму класі. Окрім різної ємності акумулятора, вперше доступні вбудовані зарядні пристрої з різною потужністю. Подібно до зовнішніх зарядних пристроїв, це дозволяє значно скоротити час зарядки. Важлива перевага: зарядний пристрій, який завжди присутній, дозволяє гнучко заряджати, незалежно від місця розташування, тим самим підвищуючи готовність техніки до роботи. 

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
EJC 110zi 1 000 кг 4 700 мм 6 км/год 1 899 мм 24 V
EJC 112zi 1 200 кг 4 700 мм 6 км/год 1 899 мм 24 V

Споріднені продукти