0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Lithium-Ionen-Produkte

Літій-іонна продукція для вашого успіху.

Ви шукаєте енергетичне рішення, яке не лише переконує з точки зору ефективності, а й з точки зору стабільності та безпеки? Тоді настав час скористатися багатьма перевагами літій-іонної технології Jungheinrich для вашого бізнесу. На основі багаторічних досліджень і розробок ми пропонуємо вам ідеально скоординовану комплексну систему, що складається з техніки, літій-іонної батареї, зарядного пристрою та надійних порад експертів для вашого літій-іонного проекту. Будь то нова покупка, модернізація або переобладнання всього парку навантажувачів - ми надаємо вам цілісну підтримку для використання наших літій-іонних рішень.

Літій-іонні акумулятори: потужні та довговічні. 

Літій-іонні акумулятори від Jungheinrich вражають своїм тривалим терміном служби, високою продуктивністю, швидким часом зарядки, а також економією часу та свободою від обслуговування. 65-річна компетентність у сфері електричних транспортних засобів, а також 10-річний досвід у сфері літій-іонних технологій дозволяють нам створювати для вас довговічні та стійкі акумулятори на власному виробництві, які не тільки пропонують максимальну гнучкість, але й також економію ваших ресурсів. 

Літій-іонна технологія зарядки: максимальна готовність до роботи.

Отримайте максимальну ефективність від своїх літій-іонних навантажувачів за допомогою правильної високочастотної технології зарядки від Jungheinrich. Оптимальна взаємодія всіх компонентів та бездоганний зв'язок між акумулятором та зарядним пристроєм дозволяють досягти вражаючих показників продуктивності та збільшити термін служби ваших літій-іонних акумуляторів. Отримайте переваги від високоекономічних процесів зарядки та вражаючої ефективності з нашими літій-іонними зарядними пристроями.

Ефективність, довговічність, без обслуговування

Jungheinrich — піонер у використанні технології літій-іонних акумуляторів. Як провідний постачальник систем для інтралогістики з власними дослідженнями, розробками і виробництвом наша компанія пропонує вам ідеально узгоджені акумулятори, зарядні пристрої та машини, а також консультаційну підтримку.

Максимальна ефективність

Правильний вибір зарядних пристроїв дає переваги. Використання сучасних зарядних пристроїв у Jungheinrich давно стало стандартом. Ми постійно вдосконалюємо їх, щоб вони якнайкраще відповідали вашим потребам щодо енергоефективності. 

Перейдіть на літій-іонний від Jungheinrich!

Ми знайдемо відповідний літій-іонний продукт для ваших вимог.

Stage Dividende

Ваші контакти з питань

Li-Ion

Телефон

0 800 75 1 583

Надіслати повідомлення