0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Ladetechnik
Дбайлива технологія високочастотного заряджання

Вбудовані зарядні пристрої

У нас ви знайдете вбудовані зарядні пристрої для напруги 24 і 48 вольт.

Технологія високочастотного заряджання забезпечує дбайливе заряджання в різних класах потужності — в усіх галузях і для всіх типів акумуляторів. Більше 60 років досвіду виготовлення електричних приводів не могли не вплинути на розробку наших вбудованих зарядних пристроїв.

Наші вбудовані зарядні пристрої чудово підходять для експлуатації машин без заміни акумулятора, у тому числі повідкових візків. Максимальна простота у використанні: зарядний пристрій можна підключити до звичайної розетки на 230 вольт увечері або просто на час перерви. Підтримка різних класів потужності означає різноманітні можливості використання в усіх галузях та для всіх типів акумуляторів. Наша технологія високочастотного заряджання забезпечує щадне заряджання.

Можливе використання в усіх країнах світу

Щоб забезпечити можливість використання вбудованих зарядних пристроїв по всьому світі, ми розробили різні варіанти. Залежно від цільового ринку ми пропонуємо дві різні версії для різних значень напруги та однофазного режиму роботи: 230 В для Європи й багатьох інших країн, 115 В для Північної Америки.

Окрім того, у нашому асортименті кілька десятків варіантів мережних штекерів. Вбудовані зарядні пристрої підключаються до машини через її внутрішню мережу, так званий інтерфейс CAN-Bus. Рівень заряду під час заряджання відображається на дисплеї машини.

Безпека завдяки блокуванню запуску й ступеню захисту IP54

Функція блокування запуску гарантує безпеку: якщо штекер вбудованого зарядного пристрою вставлений у розетку, машина не зрушить з місця. Це дозволяє уникнути пошкодження штекера чи розетки внаслідок необачного виривання або ураження електричним струмом.

Задля ще більшої безпеки наші вбудовані зарядні пристрої сконструйовані відповідно до міжнародного класу захисту IP54, тобто водо- та пилонепроникні. Для передачі енергії використовуються штекери та гнізда TУСО певного типу. Тому можна не боятися послаблення гайок на болтах.