0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Industrie

Промисловість

З рішеннями Jungheinrich ви будете повністю готові до нових вимог індустрії 4.0, до якої галузі б не належало ваше підприємство: машинобудування, важка чи металообробна промисловість. Ми пропонуємо все необхідне: від машин з ручним керуванням і буксирних тягачів для надійних процесів перевезення матеріалів до самохідних систем транспортування і обладнання для об’єднання всієї техніки в єдину цифрову мережу.

Техніка без водія переміщує матеріал самостійно

ThyssenKrupp має автоматизоване внутрішнє транспортування рейкових частин для сходових ліфтів за допомогою автоматично-керованої транспортної системи від Jungheinrich. Оптимальна гнучкість і мінімальні вимоги до простору були ключовими факторами, які привели до цього вибору.

Разом ми можемо досягти всього

Електроніка процвітає: з новим напівавтоматичним складом із вузькими проходами та Jungheinrich WMS Series 2, провідний виробник кабелю PSZ electronic з Верхнього Пфальцу продовжує свій динамічний розвиток.

Модернізація в підземному багатоярусному складі

Brugg Group, є одним із провідних світових виробників кабелю, має 24 виробничі підприємства та понад 2000 співробітників. Jungheinrich підтримує швейцарську компанію за допомогою концепції економічного складування та новітніх технологій – для максимальної продуктивності та ефективності.

Мобільні стелажі для Tegola Canadese

Tegola Canadese постачає клієнтам приблизно в 60 країнах системи розумних дахів. Надійність доставки, швидкість і оптимальний потік товарів є ключовими факторами успіху виробника. Компанія Jungheinrich прокладає шлях із сейсмостійкою інтегрованою стратегією компактного зберігання.

Індустрія 4.0: об’єднання в мережі заощаджує вам час і гроші.

Перехід на стандарти Індустрії 4.0 передбачає зміну парадигм у промисловому виробництві, використання гнучких структур із автономними пристроями, для керування якими не потрібна людина. У майбутньому автоматизовані та основані на мережах рішення для інтралогістики, наприклад самохідні системи транспортування (AGV), і таке інтелектуальне програмне забезпечення, як система керування складом Jungheinrich WMS, відіграватимуть вирішальну роль.

Немає шляхів, які дозволили б обійтися без включення до мережі обладнання на всіх рівнях. Це зрозуміло вже зараз — і актуально незалежно від галузі. Утворення мереж однаково перспективне для малих, середніх і великих підприємств, які готові до автоматизації своїх процесів, часто в кілька етапів. Чи готові ви до переходу на стандарти Індустрії 4.0? Чи хочете зробити для цього правильні кроки? Тоді наша компанія як піонер у цьому питанні стане вам найкращим партнером. Ми пропонуємо індивідуальні рішення без посередників промисловим підприємствам різних галузей, зокрема таких, що спеціалізуються на обробці металів, важкій промисловості чи машинобудуванні.

Оптимізація та автоматизація: ваш шлях до стандартів Індустрії 4.0 

Дедалі більше промислових підприємств хочуть використати потенціали для оптимізації, що відкриваються шляхом автоматизації потоку матеріалів із використанням самохідних систем транспортування. Використання AGV дозволить вам заощаджувати час і гроші, а також зменшить кількість пошкоджень під час перевезень зокрема під час виконання стандартизованих, рутинних задач. Окрім того, ви отримуєте вигоду від ефективних і надійних транспортних процесів і швидкої реалізації рішення. 

Не турбуйтеся: через перехід на нове рішення на вашому складі не буде проблем, які доведеться вирішувати не один тиждень. Автоматизація (часткова чи повна) почне діяти в найкоротші строки. І незабаром інвестиції в наші розумні рішення, що відповідають стандартам Індустрії 4.0, перевершать ваші сподівання: завдяки прогресу в сфері комунікації, навігації та безпеки AGV можуть гнучко працювати в цілодобовому режимі, зокрема у змішаному режимі з машинами, керування якими здійснюється вручну.

Окрім того, за допомогою логістичного інтерфейсу, відзначеного багатьма преміями, нам удалося забезпечити зв’язок між складською технікою та нашою системою керування складом — Jungheinrich WMS. Логістичний інтерфейс може, наприклад, надсилати запити на перевезення з системи керування складом на AGV, а також передавати інформацію про їх виконання в зворотному напрямку. У таким чином ви можете зробити складські процеси ідеальними, якою б не була ваша спеціалізація: обробка металів, важка промисловість чи машинобудування.