0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Einzelhandel & Großhandel

Роздрібна й гуртова торгівля

Високий темп і гнучкість за оптимального рівня ефективності витрат — ось основні вимоги до логістичних процесів у роздрібній та гуртовій торгівлі. Бум електронної комерції — один з основних чинників, що вимагає від кожної компанії продуманих рішень. Тут важлива буквально кожна хвилина.

Наші реалізовані проекти

Earthquake-proof and efficient

Birner is the largest dealer of vehicle spare parts in Austria. A distribution warehouse was part of a new logistics strategy. It just happens to lie in earthquake zone 4. We provided an impressive, modern concept. Nothing can shake the warehouse any more.

A perfect-fit solution for Import Office Ukraine.

Import Office Ukraine specialises in manufacturing and selling office supplies. To run its warehouse smoothly, high-quality vehicles were needed which could efficiently manoeuvre in very narrow aisles and tight storage spaces. In addition, high demands were placed on service availability.

Подача матеріалу в точний час

Найважливіший європейський виробник кабельних, трубних і лінійних втулок, Hauff Technik, у своєму виробництві покладається на принцип «точно вчасно»: система буксирного потягу, що складається з літій-іонного тягача EZS 350 і трьох промислових причепів, забезпечує максимальну продуктивність.

Модернізована логістика - максимальна ефективность

Як лідер ринку в галузі оптичних пристроїв, Bresser робить важливий крок у майбутнє з цифровізацією процесів. У новому складі комплектування замовлень мобільні стелажі та підйомні стелажі в поєднанні з Jungheinrich WMS забезпечують економічне транспортування продуктів.

Максимальна продуктивність лц DS Group

Для безперебійного транспортування асортименту продукції з понад 4000 найменувань ми побудували 32-прохідний вузькопрохідний склад у логістичному центрі DS Group. Літій-іонний парк та розумне програмне забезпечення забезпечує максимальну продуктивність.

Keller & Kalmbach

Keller & Kalmbach є одним із провідних постачальників послуг з управління комплетуючими. Ми побудували та розширили центральний склад у Гільпольтштайні для мюнхенської компанії.

Світ обертається швидше, ваші товари також.

У зв’язку зі збільшенням об’єму продажів через інтернет наші клієнти, що займаються роздрібною та гуртовою торгівлею, прагнуть прискорення процесів інтралогістики, щоб забезпечувати дедалі коротші строки постачання й повернення товарів. А ще для них важливо мати можливість збільшити продуктивність під час сезонного збільшення обсягу збуту чи акцій. Ці два чинники вимагають максимальної гнучкості процесів на складі й використання високотехнологічних рішень на етапі комплектування замовлень.

Шукаєте комплексне рішення з можливістю масштабування? Омніканальний розподільчий центр для всіх типів замовлень? Тоді наші індивідуальні рішення для логістики, адаптовані для роздрібної та гуртової торгівлі, — саме те, що вам потрібно.

Інтралогістика 4.0 — виходьте з Jungheinrich на смугу для обгону.

В епоху логістики 4.0 ми пропонуємо вам комплексне рішення, «супермозком» якого є наша система керування складом, Jungheinrich WMS. Вона відображає всі процеси — від надходження до відвантаження товарів — і може, наприклад, наче чарівник керувати (частково) автоматизованим вузькопрохідним складом із самохідними системами транспортування. Це заощаджує вам час і гроші.

Додаткові переваги наших рішень для логістики, розроблених спеціально для роздрібної та гуртової торгівлі: підготовка піддонів із товаром однієї категорії та змішаного заповнення відповідно до запланованих операцій транспортування, урахування побажань щодо доставки того самого чи наступного дня, професійна обробка повернень у великих кількостях. Наші ергономічні рішення для комплектування замовлень забезпечують оптимальне використання місця та вищий рівень безпеки на вашому складі. 

Довершує наш асортимент великий вибір потужних і енергоефективних підйомних візків для піддонів і вилкових навантажувачів. Наприклад, інноваційний штабелер для висотних стелажів EKX 516 нечутливий до поганої підлоги і підвищує на вашому вузькопрохідному складі не лише рівень безпеки, а й вантажообіг. Звичайно, за часів «зеленої» логістики наші навантажувачі також доступні з інноваційними літій-іонними акумуляторами — для ще більшої продуктивності й ефективності. Ми пропонуємо все це, щоб ваша роздрібна й гуртова торгівля швидко набирала обертів і дозволяла вам розвиватися.