0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Chemie & Pharma

Хімія та фармацевтика

Максимальна швидкість за максимальної безпеки — ось основні вимоги до інтралогістичних процесів у хімічній та фармацевтичній промисловості. Ми надамо вам для цього оптимальні рішення. Від складу для небезпечних речовин із захистом від вибухів до рішень для автоматизації, що відповідають вашим особливим вимогам.

Індивідуальне рішення для компанії Біокон.

Компанії «Біокон», постачальнику медичних препаратів від провідних світових фармацевтичних компаній, знадобилося нове рішення, яке б задовольнило складні вимоги до складу та безпеки. Стелажі Jungheinrich із вузькими проходами та новий великий автопарк дали їм рішення, яке вони шукали.

Висотний стелаж з подвійною глибиною для Sauer

Приємною відправною точкою для інвестицій у систему інтралогістики стала позитивна роль оператора та відповідне розширення необхідного обладнання..

Безпека понад усе

Логістика у хімічній та фармацевтичній промисловості пов’язана з багатьма проблемами. Строгі вимоги законодавства і високий пріоритет безпеки та гігієни під час роботи з чутливими, часто небезпечними продуктами ставлять дуже високу планку. Це однаковою мірою стосується транспортування та зберігання небезпечних речовин, поводження з ними, а також безпеки праці та захисту довкілля як вищих пріоритетів. 

Попри все це клієнти хімічної промисловості розраховують на якомога швидшу доставку замовленої продукції з дотриманням усіх стандартів безпеки, обов’язкових за законодавством. Є ще один аспект, який у хімічній та фармацевтичній промисловості важливіший, ніж в інших галузях: неприпустимість помилок. Компанія Jungheinrich може допомогти вам подолати подібні труднощі. Ми пропонуємо комплексні рішення, що дозволять оптимізувати ваші потоки товарів, зробити їх ефективними, а також забезпечити відповідність найвищим вимогам щодо якості та безпеки. 

Із практики для практики: захист людини та довкілля

Хороший приклад практичного рішення у сфері логістики в хімічній промисловості — наші вибухозахищені навантажувачі. Ми постачаємо для хімічної та фармацевтичної промисловості спеціально адаптовані продукти й системи, які зокрема забезпечують безпечну роботу електричних і дизельних навантажувачів у середовищах із займистими газами, парою, порошками й пилом. У такий спосіб ви не лише захищаєте людей на своєму підприємстві та довкілля. Система захисту Jungheinrich також відповідає вимогам європейської директиви ATEX 2014/24/ЄС (ATEX = вибухонебезпечна атмосфера). 

Ми також постачаємо свої транспортні машини підприємствам хімічної та фармацевтичної промисловості з різними рішеннями, орієнтованими на підтримку безпеки, наприклад, системами захисту вантажу й захисту від зіткнень, а також особливими стабілізуючими елементами. Рішення для логістики з частковою чи повною автоматизацією, основані на самохідних системах керування (AGV), керування якими здійснюється через систему керування складом Jungheinrich WMS, забезпечують ще вищий рівень безпеки на вашому складі від секції надходження товарів до секції відвантаження. За рахунок цього мінімізується ймовірність помилок, яких може припуститися людина. 

Окрім того, можливість цілодобової експлуатації збільшує ефективність ваших капіталовкладень. Якщо ваше підприємство належить до хімічної чи фармацевтичної промисловості, у такий спосіб ви отримуєте перспективне рішення, основане на омніканальності. У поєднанні з нашими ефективними складськими системами для вас це означає оптимізовану, високу продуктивність комплектування, що забезпечує успішну роботу з дедалі більшим різноманіттям продукції. Між іншим: СКС у разі потреби прив’язує небезпечні речовини чи продукти з особливою чутливістю до спеціальних секцій складу, щоб у такий спосіб забезпечити автоматичне дотримання вимог законодавства щодо маніпуляцій з такими продуктами та їх зберігання.