0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Automatisierungsprozess 4
УСПІШНА АВТОМАТИЗАЦІЯ

Процеси автоматизації

Правильний партнер — запорука успішної автоматизації. Як компетентний партнер у сфері автоматизації ми можемо спланувати й реалізувати відповідно до ваших потреб логістичну систему, яка одразу зробить ваш склад більш економічним.

Автоматизація може бути найкращим шляхом до більшої ефективності складу та гнучкості в його роботі. Але не кожне рішення автоматично веде до успіху. Найбільше до мети вас наближає система, що адаптована до ваших індивідуальних потреб і гармонійно вписується в середовище складу завдяки правильно підібраному ступеню автоматизації. Як компетентний партнер наша компанія в змозі спланувати та реалізувати індивідуальне рішення для автоматизації вашого складу, що дозволить вам максимально гнучко реагувати на різноманітні побажання клієнтів, справлятися із щораз більшим різноманіттям товарів і автоматично підвищувати ефективність та економічність складу. І навіть після успішного завершення проекту ми залишаємося поряд з вами завдяки унікальній у нашій галузі, щільній мережі сервісних відділів, щоб забезпечити надійну роботу вашого автоматизованого комплексу в довгостроковій перспективі та мінімізувати можливі простої.

За 3 кроки до індивідуального рішення для автоматизації.

Залучіть нас як головного підрядника, і ми гарантуємо вам супровід і консультаційну підтримку, доки не розробимо гнучке й ефективне рішення для автоматизації вашого складу, крок за кроком. Від планування, проектування й реалізації до введення в експлуатацію, сервісу й підтримки після успішного завершення проекту. Ми гарантуємо прозорість співпраці на всіх етапах, надійність та активний підхід, а також пропонуємо свій багаторічний досвід автоматизації процесів внутрішньої логістики в найрізноманітніших галузях.

Content Automatisierungsprozess 1 Крок 1. Індивідуальні рішення, що відповідають потребам.

Планування й проектування.

Щоб знайти для вас оптимальний ступінь автоматизації, ми в першу чергу аналізуємо ваші індивідуальні вимоги щодо потоків матеріалів та інформації. За допомогою різних методів і засобів, як-от аналіз товаропотоків, графічне представлення системи чи побудова схеми у CAD-програмі, ми з’ясовуємо поточний та потрібний стани й шукаємо потенціали для оптимізації. Таким чином, на етапі попереднього планування ми перевіряємо різні варіанти рішення й проводимо їх техніко-економічну оцінку. Ціль завжди та сама: визначити максимальний рівень ефективності та гнучкості, якого можна досягти для ваших процесів. Після вибору оптимального рішення починається точне планування. Ми з високим ступенем деталізації зображаємо ваші майбутні процеси, визначаємо потрібний бюджет і складаємо точний графік реалізації проекту. При цьому ми враховуємо не лише поточні показники ваших процесів інтралогістики, а й довгострокову перспективу. Щоб забезпечити гнучкість вашого рішення, ми наперед закладаємо у проект можливість безпроблемного розширення й адаптації автоматизованого складського середовища.


Content Automatisierungsprozess 2 Крок 2. Одна контактна особа по всьому обладнанню.

Реалізація та системна інтеграція.

Як ваш головний підрядник ми надамо вам особистого консультанта, який координуватиме всі роботи та здійснюватиме постійний контроль. Застосовуючи професійні й перевірені методи проект-менеджменту, він дбатиме про ефективне виконання кожного етапу процесу та максимальну точність реалізації. Узгодження деталей з керівником проекту з вашого боку та регулярні зустрічі з усіма його учасниками з метою контролю поточного стану проекту допоможуть забезпечити оптимальний обмін інформацією. Це гарантує максимальну прозорість та безпеку впродовж усього періоду роботи над проектом аж до передачі комплексу «під ключ», у якому системи всіх типів — з ручним обслуговуванням, частково й повністю автоматизовані — ідеально узгоджені й гармонійно взаємодіють.


Content Automatisierungsprozess 3 Крок 3. Сервіс і підтримка.

Постійно пліч-о-пліч з вами.

Щоб ваш автоматизований комплекс зберіг свою високу продуктивність у довгостроковій перспективі, після завершення роботи над проектом ми пропонуємо вам повний набір послуг і підтримку логістичних систем. Унікальна за масштабами мережа сервісних відділів і гаряча лінія служби підтримки дозволяють нам завжди бути поблизу від вас і швидко приїжджати на об’єкт, коли вам потрібна наша допомога. Понад 4700 компетентних і надійних працівників сервісних відділів виїжджають на об’єкти для технічного обслуговування, перевірки та огляду обладнання й завжди мають при собі необхідні запчастини. Наша гаряча лінія працює в режимі 24/7 і готова зайнятися моніторингом ваших систем за запитом. Щоб зберегти високу ефективність вашого автоматизованого комплексу, ми готові навчити ваш персонал, як ефективно та безпечно працювати з обладнанням.


Дізнайтеся більше про наш сервіс і підтримку

 

Content Auomatisierungsprozess

Автоматизація на новому рівні.

Самохідна система транспортування — штабелер для висотних стелажів EKX 516a.
Представник останнього покоління наших машин, модель EKX 516a, допоможе підняти ваш склад на новий рівень. Адже наші перевірені практикою штабелери для висотних стелажів EKX як самохідні системи транспортування такі самі ефективні й абсолютно безпечні в експлуатації. Можлива покрокова автоматизація функцій складу, тому що штабелер для висотних стелажів підтримує перехід на новий рівень автоматизації навіть після введення в експлуатацію.

Дізнатися більше 

Більше про автоматизацію.

Ознайомтеся з нашим неймовірно широким асортиментом просто зараз.

Jungheinrich як постачальник системних рішень
Планування, реалізація, сервіс і підтримка
Компоненти для автоматизації
Автоматичні складські системи
Системи автоматичного комплектування замовлень і заповнення піддонів

Content Automatisierungsprozess (3)

Автоматизація складу.У який спосіб її здійснювати та в яких масштабах?

Чому може бути варто автоматизувати склад, навіть якщо він добре функціонує? Які є аргументи на користь автоматизації складу і скільки є рівнів автоматизації? На що слід звертати увагу за автоматизації і кого слід залучити до проекту на етапі планування? На ці та інші запитання можна знайти відповіді в \наших буклетах. У них також пропонуються практичні поради та рішення, що можуть стати в нагоді за автоматизації саме вашого складу. 

Індивідуальні рішення для кожної галузі.

Яке б завдання перед вами не стояло, обладнання нового складу, модернізація чи розширення, ви можете покластися на нас, адже в нашої компанії є багаторічний досвід у сфері інтралогістики, ми надавали консультації багатьом малим, середнім і великим підприємствам у всьому світі з питань автоматизації процесів та забезпечували супровід їх проектів у ролі головного підрядника.

Інші проекти у сфері автоматизації.

Тут ви можете дізнатися ще більше про проекти, реалізовані компанією Jungheinrich.

Дізнатися більше


Content Automatisierungsprozess (1)

Хореографічна узгодженість рухів — запорука успіху не лише на сцені, а й на складі.

Дізнайтеся більше про автоматизацію з Jungheinrich

Content Automatisierungsprozess (2)

Віртуозне керування складом, наче диригентською паличкою, — це не фантастика.

Дізнайтеся більше про цифрові технології та можливості для створення мереж від Jungheinrich

Зацікавилися в індивідуальній автоматизації свого складу?

Звертайтеся за консультацією просто зараз.

Stage Dividende

Ваші контакти з питань

системних технологій

Телефон

0 800 75 1 583

Надіслати повідомлення