0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Automotive

Автоматизована техніка

Електромобілі та безпілотні машини. Індивідуалізоване автомобілебудування на смарт-фабриках і багатонаціональні системи постачання: в автопромі наразі відбуваються фундаментальні зміни. У перегонах із використанням технологій майбутнього найбільше цінуються швидкість і максимальна компетенція в інтралогістиці.

Потік матеріалів із безпечними процесами: буксирні тягачі

Для перевезень на складі та виробництві найчастіше використовуються електричні штабелери та підйомні візки. Однак коли треба перевозити водночас різні носії вантажів і різні вантажі, у гру входить наш буксирний потяг. До його складу входять тягач і, зазвичай, кілька причепів. Їх можна завантажувати й розвантажувати в різних місцях, так званих точках передачі. Технічні компоненти й маршрути завжди підбираються відповідно до завдання, яке вам потрібно виконати. На виробництві зі строгим дотриманням строків вчасне підвезення й відвезення матеріалів до обладнання має вирішальне значення. Тут буксирний потяг Jungheinrich має великі переваги перед окремими машинами, бо дозволяє обходитися меншими витратами і підтримувати спокійну транспортну ситуацію.

Прогрес в автопромі: рішення для Індустрії 4.0

В епоху глобалізації автомобільна промисловість зазнає значних змін. Орієнтиром стали стандарти Індустрії 4.0. Доводиться освоювати мультинаціональні системи постачання, забезпечувати комплектуючими смарт-фабрики швидко, з мінімальними витратами і без шкоди для довкілля. Тому автомобільній промисловості потрібні продумані, високотехнологічні рішення, розраховані на перспективу, які охоплюватимуть всю систему постачання.

Через це до логістичних процесів автомобільної промисловості, які повинні бути розраховані на коливання попиту, пред’являються найвищі вимоги. Наприклад, дедалі частіше для деталей і вантажів використовуються RFID-мітки (для радіочастотної ідентифікації), які дозволяють у будь-який момент відстежити їх положення через IoT («Інтернет речей»). Також хочете оптимізувати потік інформації між виробниками, постачальниками й провайдерами послуг у галузі автомобілебудування за допомогою інтелектуальних технологій найвищого рівня? Компанія Jungheinrich готова стати вашим партнером в автомобільній промисловості і запропонувати вам свої високотехнологічні рішення. 

Логістика 4.0: обмін даними між СКС і машинами

Наша система керування складом, Jungheinrich WMS, керує всіма процесами на складах наших клієнтів з автомобільної промисловості наче диригент і об’єднує їх в єдину мережу. У такий спосіб ми можемо повністю чи частково автоматизувати процеси на багатоярусному чи вузькопрохідному складі, а також ужити заходів, щоб уникнути помилок під час завантаження та розвантаження. Шукаєте індивідуальне високотехнологічне рішення для автомобілебудування від одного постачальника? Ви знайдете його в нас: логістичний інтерфейс Jungheinrich обмінюється даними безпосередньо зі складськими машинами. Таким чином, штабелери для висотних стелажів автоматично отримують інформацію про пункт призначення. 

Наші навантажувачі, такі як інноваційний комбінований штабелер EKX, підтримують роботу з транспондерами й оснащуються пристроями для зчитування RFID-міток. Такі пристрої автоматично зчитують дані деталей із чипами. У мультинаціональних системах постачання, типових для автомобільної промисловості, це дозволяє заощаджувати багато часу й коштів. Звісно, наші машини вже багато років доступні і з електричними двигунами. Тут логістика може навіть слугувати взірцем для автопрому. За допомогою високотехнологічних рішень ми допоможемо вам у зміні парадигми вашого підприємства автомобільної промисловості, якою б не була ваша мета: перехід на електромобілі чи самохідні системи транспортування.