0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
EDS_Kabel_2
Різноманітні та гнучкі рішення для кожної галузі

Набори кабелів

Завдяки нашим знанням та досвіду в розробці та виробництві наборів кабелів ви можете завжди розраховувати на консультації та реалізацію в повній відповідності до ваших потреб. Немає значення, якого типу набори кабелів вам потрібні та в якій галузі вони будуть використовуватися. 

Набори кабелів — це нервовий центр машин, у яких вони використовуються. Тому їх збірка й виробництво відрізняються високою складністю. Ми знаємося на цьому: день за днем наші набори кабелів забезпечують передачу енергії та сигналів у багатьох різних продуктах Jungheinrich, які зокрема за рахунок цього встановлюють стандарти у своїй області використання. Ви також можете отримати користь від багатого досвіду, що закладається в основу нашої роботи.

Оптимальні набори кабелів від одного постачальника

Ми максимально уважні на всіх етапах, починаючи з розрахунків. Ми детально вивчаємо ваші побажання до системи проводки та під час подальшого виробництва завжди дотримуємося вимог щодо економічності та гнучкості. Само собою зрозуміло, ми завжди готові вислухати ваші побажання й пропозиції.

Виробництво більшою мірою здійснюється вручну. Такий спосіб у зв’язку з великою кількістю та складністю робочих операцій є більш економним, ніж за використання автоматизації. Окрім того, він дозволяє нам залишатися максимально гнучкими, бо ми можемо в будь-який момент без великих витрат виконати ваші індивідуальні побажання.