0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Hubwagen mit Waage im Einsatz

Візки з вагами

Гідравлічні візки з вагами - точне зважування та легке маневрування

Палетний візок із вагами поєднує в собі два практичні пристрої, незамінні в багатьох галузях промисловості: там, де товари потрібно зважити та транспортувати під час доставки, складування та логістики, палетні візки з інтегрованими вагами можуть виконувати обидва етапи за одну операцію. Як електричний візок з вагами, так і ручний візок з вагами використовуються для підбору відповідних транспортних контейнерів і піддонів. З цієї причини практичні складські допоміжні засоби також називають візками для палет з вагами.

Компанія Jungheinrich пропонує лише високоякісні продукти. Тому всі палетні візки з вагами відкалібровані, міцні, прості в обслуговуванні та не потребують обслуговування. Завдяки великій різноманітності моделей і додаткового обладнання ми можемо запропонувати правильний пристрій для будь-якого застосування, від ручних ручних гідравлічних візків із вагами до електричних штабелерів із вагами.

Візки з вагами – мобільна система зважування

Жодний навантажувач не зможе так добре спростити роботу, як добре сконструйований гідравлічний візок. Без палетного візка з вагами товари спочатку потрібно транспортувати зі складу на ваги, де вони зважуються перед транспортуванням до відправлення. Візки з вагами значно скорочують цей процес. Співробітник доставляє візок з вагами до місця зберігання, забирає товар, перевіряє вагу та негайно прямує до відділу відвантаження.

Мобільні зважувальні спристрої є надзвичайно економічним варіантом, оскільки вони зменшують витрати на персонал і економлять час, беручи «ваги до товару». Негайне зважування на місці зберігання запобігає додатковим поїздкам, які можуть знадобитися, якщо товари не відповідають вимогам щодо ваги. Використовуючи палетний візок із вагами, будь-які вантажі з надлишковою або недостатньою вагою можна негайно визначити та відправити правильну кількість.

Ми будемо раді проконсультувати вас

зв'яжіться з нами прямо зараз!

Stage Dividende

Контакти відділу

продажу

Телефон

0 800 75 1 583

Телефакс

044 583 1 583 (84)

Надіслати повідомлення

Гідравлічний візок з вагами - маневрений та потужний 

Цей палетний візок з інтегрованими вагами дуже економічний в кількох аспектах: його компактні розміри роблять його дуже маневреним, тому його можна використовувати майже будь-де. Потужний трифазний двигун, який не потребує обслуговування, дозволяє швидко та недорого транспортувати вантажі вагою до 1,5 тонни в межах компанії. Гелеві батареї, що не потребують обслуговування, можна легко заряджати в будь-якій розетці, що дозволяє ефективно використовувати час простою. Два підпружинених і амортизованих опорних колеса підвищують безпеку та стабільність, наприклад, під час збирання піддонів, тоді як система зважування палетної візки щоразу забезпечує точні результати.

Гідравлічний візок з вагами - функціональна адаптивність  

4-ри елементи для зважування на вантажних вилах  зручний багатодіапазонний дисплей забезпечує надзвичайно точні результати вимірювання з кроком 1 кг і з точністю вимірювання з максимальним відхиленням 0,1 відсотка. Зручне руків'я керування однаково підходить для зручного та інтуітивного керування візком як лівою так і правою рукою. Маневрений ручний палетний візок із вагами, який транспортує вантажі вагою до 2 тонн, можна використовувати там, де потрібно зважувати товари під час зберігання, виробництва чи транспортування.

Купівля візків з вагами

В нашому онлайн магазині  ви можете знайти високоякісні візки з вагами, зробити запит на цінову пропозицію, та легко їх придбати. Візки з вагами здатні перевозити вантаж вагою до 2200 кг і мають висоту підйому до 205 мм. Для повністю обладнаного складу ви також можете замовити відповідні носії вантажу.