0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Scherenhubwagen im Einsatz

Візки з ножичним підйомом

Візок з ножичним підйомом - маневрений, ергономічний і простий у використанні 

Якщо вам потрібен пристрій, який не тільки транспортує вантажі, але й може піднімати їх на ергономічну робочу висоту, тоді візок з ножичним підйомником Jungheinrich стане ідеальним рішенням для вас. Робочу висоту практичного пристосування для транспортування можна підняти вручну або електрогідравлічно, щоб забезпечити зручну позу та ергономічну роботу. Принцип роботи такий же простий, як і геніальний:

На відміну від класичних ручних палетних візків, які дозволяють транспортувати важкі вантажі лише близько до землі, ножичний візок можна гнучко регулювати по висоті до 750 мм, щоб кожен ваш співробітник міг вибрати індивідуальну робочу висоту . Підйомні вила, які придатні для транспортування піддонів, а також штучних вантажів у відповідних контейнерах для зберігання, піднімаються за допомогою подвійних ножиць. Ці пристрої без зусиль переміщують вантажі вагою до 1000 кг. Після досягнення вибраної робочої висоти або висоти для комплектування ножиці можна надійно зафіксувати на місці.

Ножичний підйомник – допомога в транспортуванні та мобільний робочий стіл у поєднанні

Це обладнання захищає опорно-руховий апарат ваших співробітників, а також економить час і гроші. Оскільки ножичний підйомник також придатний для використання як мобільний робочий стіл або бічні столики, він є універсальним робочим інструментом для компаній усіх типів: вони забезпечують ергономічне зберігання товарів у роздрібній та оптовій торгівлі, служать столиками для інструментів на верстатах і робочих столах і дозволяють завантаження та розвантаження невеликих комерційних транспортних засобів і складських полиць до другого рівня стелажів.

При дуже великих навантаженнях додаткова опорна ніжка підвищує безпеку та стабільність. Завдяки компактним розмірам і маневреності візки з ножичним підйомним механізмом є універсальними та гнучкими аксесуарами для складування, логістики, роздрібної торгівлі та доставки.

Ми будемо раді проконсультувати вас

зв'яжіться з нами прямо зараз!

Stage Dividende

Контакти відділу

продажу

Телефон

0 800 75 1 583

Телефакс

044 583 1 583 (84)

Надіслати повідомлення

Візки з ножичним підйомом з нержавіючої сталі 

У харчовій, хімічній або фармацевтичній промисловості все робоче обладнання має відповідати суворим нормам гігієни та безпеки. Завдяки своїй високоякісній конструкції ножичні підйомники з нержавіючої сталі є ідеальними пристроями для транспортування та зберігання в цьому середовищі. Електрополіровані поверхні з нержавіючої сталі запобігають прилипанню частинок бруду та бактерій, усуваючи будь-яке перенесення мікробів або забруднення. Це робить візки з ножичним підйомником з нержавіючої сталі безпечним вибором, особливо при переробці м’яса, риби, молока та яєчних продуктів, а також хімічної сировини та фармацевтичних продуктів.

Jungheinrich може постачати візки з ножичним підйомним механізмом з нержавіючої сталі як з ручними, так і з електричними підйомниками. Електричні ножичні підйомники полегшують підйом особливо важких вантажів вагою до 1500 кг. Ножичні підйомники з нержавіючої сталі також розроблені для захисту від корозії, викликаної солями та кислотами, а також у вологим середовищем. Універсальні допоміжні засоби для транспортування також витримують очищення агресивними речовинами та очищеня під високим тиском.

Купівля ножичного навантажувача

Ви зацікавлені в покупці візка з ножичним підйомом? Якщо так, будь ласка, зв’яжіться та поговоріть з одним із наших експертів із продуктів. Незалежно від того, чи потрібна вам стандартний візок з ножичним підйомником чи додаткове обладнання для вашої компанії – ми знайдемо правильну техніку для вас.