0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Short distance stackers

Електричні повідкові штабелери EJC/EJD

Максимальна ефективність навіть для недосвідчених водіїв. Наші електричні повідкові штабелери легко й безпечно маневрують навіть в обмеженому просторі. Найсучасніші трифазні двигуни забезпечують точність керування та заощадження енергії. Численні опції дозволять адаптувати машину до будь-якого призначення та складського середовища. 

Якість має багато обличь: електричні повідкові штабелери EJC і EJD – наші нові найкращі штабелери для коротких відстаней.

Виберіть максимальну гнучкість для свого складу – з нашими новими електричними штабелерами EJC та EJD. Створені для досягнення високої продуктивності під час роботи на коротких відстанях. Мають найбільше варіантів висоти підйому на ринку. Досвід дворівневих перевезень. Безпечні та інтуїтивно зрозумілі у використанні. Скільки ще переваг потрібно, щоб Вас переконати?

Ми будемо раді ваc проконсультувати

Зв'яжіться з нами просто зараз!

Переваги наших електричних повідкових штабелерів EJC і EJD

Picture Kurzstrecke HHW Efficiency

Як ніколи ефективно:Рушійною силою є літій-іонна технологія

Щоб отримати новий рекорд ефективності, ми пропонуємо вам широкий вибір потужної складської техніки із перевіреними свинцево-кислотними акумуляторами та гарантією 2Shifts1Charge. Крім того, усі наші електричні повідкові  штабелери EJC і EJD оснащені найсучаснішою літій-іонною технологією.

Вищі швидкості підйому та підвищена продуктивність керування (EJC) чи найвища продуктивність в режимі дворівневого транспортування (EJD) – з штабелерами Jungheinrich із високою вантажопідйомністю ви не лише отримаєте чудове управління енергією, але й збільшите прибутковість із кожним застосуванням.

Li-ion Технологія 

 

Літій-іонна технологія Jungheinrich є плюсом для вашої ефективності. З нашими електричними палетними штабелерами EJC і EJD ви відчуєте кращу продуктивність кількома способами: Довший термін служби. Надзвичайно короткий час зарядки. Значно менші експлуатаційні витрати. Безпрограшна ситуація в потрійному сенсі.

Більше інформації 

 

 

 

Picture Safety

Завжди в безпеці

Безпека є головним пріоритетом при розробці наших електричних візків. Ось чому наші EJC і EJD містять інтелектуальні функції безпеки, які забезпечують максимальний захист під час роботи.

Аксесуари безпеки, такі як світловий проектор на підлогу та допоміжна система operationCONTROL, гарантують, що EJC завжди буде добре видно під час проїзду складом і не перевищуватиме допустиму вагу вантажу.

Наш EJD оснащений 4-ступінчастим безпечним руків'ям управління для активного захисту ніг під час роботи у режимі пішого супроводу, а інноваційна система опорних коліс ProTracLink із гідравлічним блокуванням забезпечує безпечне водіння по пандусам і через пороги.

Durability

Завжди готові до роботи, без компромісів

Що стосується стабільності, то перевершити наші електричні візки-штабелери EJC і EJD — справжня проблема. Ми перевіряємо наші транспортні засоби перед тим, як відправити їх на склади наших клієнтів.

Вони переконують своєю вражаючою міцністю, максимальною точністю під час підйому та опускання, а також високоякісними матеріалами, які пройшли широкі випробування та витримують навіть найважчі умови.

EJC легко обробляє спеціальні вантажі як повідковий штабелер із широкою колією, тоді як EJD встановлює нові стандарти зі сталевою рамою товщиною 7 мм для додатків із високим оборотом

Picture Flexibility

Багатогранні таланти з багатьма обличчями

Додатковими якісними характеристиками наших електричних повідкових штабелерів EJC і EJD є широкий вибір різних типів щогл, а також їх нескладне керування, що дає змогу навіть недосвідченим користувачам безпечно керувати технікою після короткого навчання.

Найбільша різниця висоти підйому на ринку в трьох типах щогли на EJD 222 забезпечує максимальну гнучкість для широкого діапазону застосувань. Інтуїтивно зрозуміла кнопка багатофункціонального руків'я управління забезпечує зручне штабелювання на великій висоті (EJC та EJD).

З EJC водій завжди має все необхідне під рукою завдяки додатковому кронштейну з 6-дюймовим дисплеєм і індикацією висоти підйому, залишкової вантажопідйомності, попередженням про перевантаження та точним зважуванням.

Ми будемо раді проконсультувати вас

зв'яжіться з нами прямо зараз!

Stage Dividende

Контакти відділу

продажу

Телефон

0 800 75 1 583

Телефакс

044 583 1 583 (84)

Надіслати повідомлення

Чому варто обрати електричний повідковий штабелер від Jungheinrich?

Електричні повідкові штабелери це: 

  • ефективні помічники для зберігання та пошуку товарів,
  • ідеально підходить для випадкового збирання на коротких відстанях,
  • ідеально розроблений, інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні,
  • вони також ідеально підходять для інтенсивних робіт із великим оборотом.

Будь то перевірений стандартний транспортний засіб (EJC) чи універсальний багатофункціональний штабелер (EJD) – з електричним штабелером, точно адаптованим до ваших потреб, ви готові впоратися з будь-якими труднощами на складі.

Досвідчені універсальні штабелери EJC є найкращим вибором для високих рівнів стелажів із численними варіантами транспортних засобів і будь-якого складського середовища. У той час як такий справжній універсал, як наш EJD 222, ідеально підходить для амбітного дворівневого транспортування для максимальної продуктивності.

Якістю номер один для всіх електричних повідкових штабелерів Jungheinrich є їх потужний електричний привід, який допомагає їм без зусиль досягти нового рекорду ефективності.

Чи готові ви підвищити продуктивність свого складу?