0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
EJC 1i Bild

Електричний повідковий штабелер 1-1,2т

  • 1200 - 4690 мм
  • 1000 - 1200 кг
  • Поєднання компактності та вражаючої продуктивності робить цей штабелер комплексним індивідуальним рішенням для сегмента початкового рівня.
  • Можливий індивідуальний вибір ємності акумулятора та вбудованого зарядного пристрою.
  • Ідеально підходить для невеликих складських приміщень і обмежених просторів завдяки малому радіусу повороту.

EJC 110i / 112i

Електричний повідковий штабелер початкового рівня – нове бачення від Jungheinrich. Наші маневрені електричні штабелери EJC 1i підходять майже для будь-яких операцій. Вони ефективно працюють в тісних умовах складського приміщення. Від цього особливо виграють малі та середні компанії, роздрібні магазини або виробничо-торговельні підприємства з обмеженим складським або робочим простором. Серія EJC 1i не тільки пропонує перевірені переваги нашої літій-іонної технології, такі як відсутність потреби в обслуговуванні, можливість швидкої та прискореної зарядки, але також має вищу щільність енергії. Це полегшує зберігання потужних акумуляторів у штабелері заощаджуючи місце. Тож ви можете насолоджуватися перевагами ще більш компактного та маневреного штабелера з найкращими показниками продуктивності в цьому класі. І це ще не все: на додаток до різної ємності акумулятора, з EJC 1i вперше доступні вбудовані зарядні пристрої з різною потужністю. Подібно до зовнішніх зарядних пристроїв, це дозволяє значно скоротити час. Важлива перевага: зарядний пристрій, який завжди присутній, дозволяє зручно заряджати, незалежно від місця розташування, тим самим підвищуючи готовність техніки до роботи.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
EJC 110i (E) 1 000 кг 4 690 мм 5,3 км/год 1 714 мм 24 V
EJC 112i 1 200 кг 4 690 мм 6 км/год 1 754 мм 24 V

Споріднені продукти