0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
stage ERD 220

Електричні штабелери з платформою для оператора 2,0 т

  • 1500 - 2905 мм
  • 2000 кг
  • Робота з вантажівками у дворівневому режимі, транспортування товарів та штабелювання.
  • Ефективна концепція роботи.
  • Різні варіанти конфігурації навантажувача.
  • Пристосованість та маневреність.
  • Різні варіанти платформи.

ERD 120/ 220

Універсальні та потужні електричні повідкові штабелери ERD належать до числа штабелерів нашого виробництва, які найкраще пристосовуються до різних умов. В залежності від плану використання платформа, привід, акумуляторні відсіки або підйомні рами можуть бути адаптовані до конкретних індивідуальних потреб. Наприклад, завдяки опції drivePLUS можна значно збільшити швидкість ходу. У комбінації з у дворівневим режимом, в якому можуть перевозитися два піддони одночасно, це дає надзвичайно великі показники ефективності вантажообігу. Тим не менше, завдяки компактним габаритам, ERD залишаються маневреними, тому вони ідеально підходять також для розвантаження та завантаження автомобілів. Потужний трифазний двигун забезпечує постійно високі показники вантажообігу за дуже невеликого споживання. Завдяки двигунам без вугільних щіток, які не потребують технічного обслуговування, значно збільшується строк експлуатації. Необхідну енергію ERD беруть або з наших витривалих свинцево-кислотних акумуляторів, або, за потреби, доступних в якості опції наших акумуляторів за передовою літій-іонною технологією.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Переваги

Telematik Box Erd

Connected Trucks

Use the data from your trucks to save time, energy and money and increase efficiency. Our Telematics box (ex factory) provides you with a free fleet management starter package that can be flexibly expanded with various hardware and software components.

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
ERD 120 2 000 кг 2 905 мм 9 км/год 2 084 мм 24 V
ERD 220 2 000 кг 2 905 мм 12,5 км/год 2 084 мм 24 V
ERD 220 drivePLUS 2 000 кг 2 905 мм 14 км/год 2 084 мм 24 V