0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage ETV Q20_Q25

Багатохідні штабелери з висувною щоглою 2,0—2,5 т

  • 4250 - 10700 мм
  • 2000 - 2500 кг
  • Електронний блок системи керування всіма колесами
  • Індикація напрямку руху та легкий вибір програми
  • Висока точність керування для безпечного перевезення
  • Камера заднього ходу для найкращого огляду шляху ззаду при поперечному русі (опція)
  • Добра курсова стійкість при гальмуванні під час поперечного руху

ETV Q20/ Q25

Наші маневрені та універсальні багатохідні штабелери з висувною щоглою ETV Q використовуються скрізь, де необхідно транспортувати довгомірні вантажі у вузьких проходах та піднімати їх на великі висоти. Електричне керування всіма колесами дозволяє надзвичайно компактно транспортувати вантажі довжиною до 8 м. Система керування з можливістю повороту керма на 360° для мінімального радіусу повороту та максимально швидка зміна напрямку руху поряд з п'ятьма режимами руху забезпечують надзвичайну ефективність та надійність поведінки штабелера під час руху. Від модифікованого звичайного руху до обертання на місці, а потім до поперечного та паралельного руху - все є можливим. Це все запрограмовано заздалегідь - достатньо просто натиснути на панель керування, щоб штабелер почав рухатися в потрібному режимі. Просте, інтуїтивно зрозуміле керування, чудова видимість, високий рівень енергоефективності та різні допоміжні системи роблять ETV серії Q гарними помічниками, до того ж у всіх відношеннях новаторськими.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
ETV Q20 2 000 кг 10 700 мм 14 км/год 2 439 мм 48 V
ETV Q25 2 500 кг 10 700 мм 14 км/год 2 511 мм 48 V