0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage automatic storage system

Автоматичний склад дрібних деталей

На автоматичному складі дрібних деталей вирішальне значення для продуктивності мають швидкість і точність за оптимальної енергоефективності. При цьому взаємодія стелажної системи, програмного забезпечення, транспортного обладнання та автоматичних стелажних штабелерів повинна бути ідеальною. 

Серце автоматизованого складу дрібних вантажів

Найпотужніший Miniload у своєму класі. Для максимальної продуктивності, використання простору та енергоефективності. Кран-штабелер, стелажна система, конвеєрна технологія та програмне забезпечення працюють у ідеальній гармонії, щоб забезпечити ефективність.

small parts storage

Складні рішення з високою продуктивністю та оптимальним використанням простору

Ефективність зберігання дрібних деталей настільки гарна, наскільки гарні пов’язані процеси та кінцеві показники ефективності. Якщо вам потрібен короткий час доступу, висока пропускна здатність, оптимальне використання простору та прямий доступ до всіх предметів, автоматичні склади дрібних деталей стануть ідеальним рішенням для надзвичайно економічного зберігання дрібних деталей у контейнерах, коробках або лотках. За допомогою цієї системи товари зберігаються або на кутових балках, або на полицях – з повним використанням висоти приміщення, яка може досягати 25 метрів. Вантажопідйомність досягає 300 кілограмів.


Automated miniload warehouse

Автоматизовані склади дрібного вантажу – для різноманітних застосувань

Сховище дрібних деталей на одну або кілька глибин можна використовувати, наприклад, для партій запасних частин і буферного зберігання або на складах/центрах розподілу. Автоматичні склади дрібних деталей можуть працювати за нормальних температур, а також можливі конфігурації з контрольованою температурою та холодильні камери до -30°C.
Найкраще рішення для ваших потреб:
Автоматизовані мінізавантажувальні склади індивідуальні відповідно до потреб кожного. Ми пропонуємо рішення для найрізноманітніших вимог, залежно від багатьох факторів. Щоб знайти оптимальне рішення для ваших потреб, ми спільно аналізуємо вашу продукцію та транспортні структури та процеси та визначаємо конструкцію зберігання, яка відповідає вашим потребам. 


smart stacker cranes for miniload warehouse

Нове покоління кранів-штабелерів для складів дрібного вантажу

Наші інтелектуальні крани-штабелери для складів дрібного вантажу забезпечують максимальну швидкість, точність і виняткову продуктивність для автоматизованого зберігання дрібних деталей. Завдяки незмінно легкій конструкції та інноваційній конструкції з особливо малими розмірами під’їзду доступний простір можна використовувати оптимально. Енергія, вироблена під час гальмування, зберігається в так званих SuperCaps всередині машини та повторно використовується для наступних процесів прискорення. Модульна конструкція також забезпечує гнучку адаптацію обладнання до ваших індивідуальних вимог до зберігання.


УСПІШНА АВТОМАТИЗАЦІЯ

З правильним партнером автоматизація приносить успіх. Як компетентний партнер у сфері автоматизації ми можемо спланувати й реалізувати відповідно до ваших потреб логістичну систему, яка одразу зробить ваш склад більш економічним.

automatic mall storage warehouse

Індивідуальні рішення для кожного сектора

Незалежно від того, чи йдеться про нові об’єкти, про модернізацію чи розширення існуючих об’єктів: за наш багаторічний досвід інтралогістики ми консультували багато малих, середніх і великих компаній у всьому світі щодо автоматизації їхніх процесів, виступаючи головним підрядником для всього тривалість своїх проектів.

Stage Dividende

Ваші контакти з питань

системних технологій

Телефон

0 800 75 1 583

Надіслати повідомлення