0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Office UA
Наша мета бути як можна ближче до вас

Jungheinrich Україна

Вас вітає Юнгхайнріх Ліфт Трак ТОВ - дочірнє підприємство німецького концерну Jungheinrich AG. Вже понад 15 років ми працюємо на ринку України де реалізуємо надійні та високотехнологічні рішення для внутрішньоскладської логістики.

Разом з комплексним портфоліо в сфері постачання рішень для внутрішньоскладської логістики, логістичних систем і послуг ми пропонуємо індивідуальні рішення, які допоможуть Вам сконцентруватися на веденні Вашого основного бізнесу, полегшуючи процес. Завдяки нашій унікальній мережі прямих продажів та сервісу, Ви маєте поруч надійного партнера в будь-який час і в будь-якому місці світу.

Сервісна мережа
Jungheinrich в Україні

Наша розгалужена сервісна мережа дозволяє швидко вирішити питання обслуговування та ремонту вашої техніки в якому б місті України ви не знаходились.  

 

Про нас - ТОВ Юнгхайнріх Ліфт Трак:

Свою історію наша компанія розпочинає з 1995 року, коли на ринок України через дилерську мережу почали здійснюватися перші поставки техніки ТМ Jungheinrich.

2003 році концерном Jungheinrich AG прийнято рішення про відкриття у місті Києві офіційного представництва Jungheinrich Aktiengesellschaft. З цього часу клієнти компанії мають справу  безпосередньо з виробником.

26 червня 2006 року реєструється ТОВ Юнгхайнріх Ліфт Трак – дочірнє підприємство німецького концерну Jungheinrich AG з власною сервісною службою і штатом 10 чоловік.

2007-2008 роки, компанія веде активну підприємницьку діяльність, приймає участь у міжнародних виставках та завойовує довіру клієнтів і стає однією з провідних на ринку підйомно-навантажувальної техніки України. Розширює власну сервісну мережу, відтепер сервісні інженери присутні в таких містах як: Донецьк, Одесса, Івано-Франківськ, Харків, Львів. Штат співробітників компанії складає більше 30 чоловік.

2009-2016 роки, Компанія розвиває та розширює відділ системної техніки та активно реалізує комплексні проекти з проектування та постачання складської техніки, в складі якої електричні навантажувачі, комісіонери та високотехнологічна вузькопрохідна техніка, а також постачання та установка стелажних конструкцій. З’являються сервісні інженери в таких містах як: Дніпро, Вінниця, Черкаси, Миколаїв.

2019 рік, сповідуючи філософію материнської компанії Jungheinrich AG ми намагаємося бути якомога ближче до наших клієнтів, наші сервісні інженери з’являються в таких містах як Мукачево, Луцьк, Херсон. Кількість співробітників компанії становить майже 90 чоловік.

Звіти про результати діяльності ТОВ Юнгхайнріх Ліф Трак за відповідний звітний період. 

Дізнатися більше

Дізнайтеся більше про дотримання нами нормативних вимог, ланцюги поставок та наші прагнення щодо захисту прав людини і безпеки праці. 

Дізнатися більше