0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
ESE 220-320

Штабелер з боковим сидінням 2.0t

  • 125 мм
  • 2000 кг
  • Положення оператора збоку для роботи в ергономічних умовах.
  • Компактна конструкція для гнучкого використання та невеликої ширини проходу.
  • Ідеальне рішення для завантаження та розвантаження автомобілів та використання на довгих відстанях.
  • Високі показники швидкості та прискорення.

ESE 220-320

Міцні та зручні електричні вилкові навантажувачі з бічним сидінням ESE серії 2 та 3 ідеально підходять для перевезення важких вантажів на середні та далекі відстані, а також для навантаження та розвантаження вантажівок. Положення оператора в напрямку руху забезпечує чудовий круговий огляд і дозволяє працювати без зайвої напруги. Перевага, що окупається, особливо при частих змінах напрямку руху. Електричне кермо також допомагає оператору. Завдяки меншій ширині проходу ESE забезпечує гнучкість поведінки оператора, яка вдосконалюється завдяки оптимізованому, ергономічному робочому місцю та інтуїтивно зрозумілому, комфортному керуванню за допомогою multiPILOT і 4-дюймового дисплея. Потужний двигун забезпечує високу швидкість і швидке прискорення. Завдяки нашій додатковій технології літійіонних акумуляторів ці зручні електростанції завжди доступні для вас навіть у багатозмінному режимі роботи. Це можливо завдяки короткому часу зарядки та швидкій проміжній зарядці.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Переваги

Telematik Box Erd

Connected Trucks

Використовуйте дані своїх навантажувачів, щоб заощадити час, енергію та гроші та підвищити ефективність. Наша телематична коробка (заводська) надає вам безкоштовний стартовий пакет для керування автопарком, який можна гнучко розширити різними апаратними та програмними компонентами.

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
ESE 220 2 000 кг 125 мм 12,5 км/год 2 009 мм 24 V
ESE 320 2 000 кг 125 мм 12,5 км/год 2 009 мм 24 V