0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Miniload

Автоматичні стелажні штабелери для дрібних деталей

Короткі цикли, безпосередній доступ до кожного товару, високий вантажообіг та оптимальне використання наявного місця: наші автоматичні склади для дрібних деталей — це рішення для зберігання дрібних деталей у великих кількостях за найвищих вимог до вантажообігу. 

Ефективне зберігання дрібних деталей із системним підходом

Автоматичний склад для дрібних деталей від Jungheinrich і наш автоматичний стелажний штабелер як ключовий елемент комплексу допоможуть вам досягти оптимальних показників: швидкий доступ до товару, висока пропускна здатність, оптимальне використання місця. У зв’язку з цим кожен склад для дрібних деталей розробляється відповідно до вимог замовника. Системний підхід забезпечує максимально компактне зберігання дрібних деталей у ящиках, коробках чи лотках і високу динаміку доступу до них. Залежно від особливостей використання це може бути склад запчастин, склад для комплектування замовлень, буферний або розподільчий склад.

Темп максимальної продуктивності

Автоматичний склад для дрібних деталей від Jungheinrich може сягати до 25 метрів у висоту. Товари можуть розкладатися на вибір на стелажах з кутовими опорами чи полицях. Оперативне завантаження й розвантаження забезпечують наші автоматичні стелажні штабелери зі швидкістю руху до 6 м/с і прискоренням до 5,3 м/с². Ці «розумні» високопродуктивні машини без проблем розкривають увесь свій потенціал за експлуатації в кілька змін (у режимі 24/7). Працюючи автоматично й абсолютно надійно.

Розумний спосіб забезпечити ефективне використання енергії: SuperCaps

SuperCaps — це складова конфігурації приводів наших автоматичних стелажних штабелерів для складів дрібних деталей. Вони забезпечують раціональне й дуже економне використання енергії: енергія, що виділяється під час гальмування, накопичується в елементах SuperCaps і повертається у приводну систему, щоб її можна було використати для наступного прискорення. За рахунок цього значно зменшуються споживана і підведена потужність, а разом з ними — експлуатаційні витрати. 

Інноваційна конструкція з багатьма перевагами

Наші автоматичні стелажні штабелери для дрібних деталей нового покоління також мають конструкцію, розроблену на перспективу: послідовне застосування полегшених елементів дозволяє заощаджувати енергію, а новий модульний дизайн щогли дозволяє модифікувати автоматичний стелажний штабелер відповідно до потреб. Інноваційна концепція напрямних рейок із приводом ходу Omega, інтегрованим у нижню частину щогли, забезпечує найменшу відстань підходу в класі та ще краще використання наявного місця.