0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Automatisierte Hochregalstapler

Автоматичні висотні штабелери

Наші автоматичні штабелери для висотних стелажів є найефективнішими в автоматизованих складах із вузькими проходами, які також включають полиці, програмне забезпечення та системи подачі, такі як конвеєрна технологія. З усіма ідеально інтегрованими засобами наші автоматичні штабелери для висотних стелажів можуть виконувати свою роботу ефективно та надійно.

Автоматизований склад із новим контурним контролем усуває потребу в конвеєрній технології

Компанія Jungheinrich створила комплексний пакет для інтралогістики з інноваційними рішеннями для ESM Ertl Systemlogistik у Міндені. Ключова перевага: новий контурний контроль дозволяє ручне переміщення піддонів на автоматизованому складі, де взагалі немає конвеєрної технології. Це економить багато часу, грошей і місця.

Content automated high rack stacker 1

Максимальна продуктивність на складах – 24 години на добу

Якщо ви обираєте один або кілька транспортних засобів з автоматизованим керуванням на основі висотного штебелера, ваш склад отримає максимальну доступність, ефективність і продуктивність. Багаточастотні провідники та транспондери в підлозі забезпечують ефективну орієнтацію в проходах. Для роботи в режимі 24/7 можна забезпечити живлення автоматичного штабелера для висотних стелажів за допомогою провідних рейок, розміщених на полицях.

 

 

Content automated high rack stacker 1 (1) На основі серійної складської техніки 

Наші автоматичні висотні штабелери базуються на нашій серійній техніці. Багаторазово перевірені та випробувані на практиці, ці стандартна техніка доповнюється відповідними автоматичними компонентами. Завдяки цій новій конфігурації створюються особливо надійні та ефективні автоматично керовані транспортні засоби (AGV) для складських приміщень великої висоти.

 

 

 

Content automated high rack stacker 3

Поступова автоматизація

Ви також можете поступово автоматизувати існуючі транспортні засоби з ручним керуванням і таким чином підготувати свій вузькопрохідний склад до майбутнього. Напівавтоматизація в поєднанні з нашою відзначеною нагородами системою warehouseNAVIGATION може допомогти вам збільшити продуктивність на 25 відсотків.
Допомагаючи розвантажити водіїв і забезпечуючи високоточний підхід і позиціонування в місцях зберігання.
У повністю автоматизованому режимі автоматичні висотні штабелери переміщуються між складськими проходами як повністю автономні AGV, виконуючи призначені транспортні та складські завдання з максимальною надійністю.

 

Automatic high-rack stacker: Perfect interaction.

The infographic shows what is important in an automated pallet warehouse so that it delivers peak performance 24/7.

Дізнатися більше

УСПІШНА АВТОМАТИЗАЦІЯ
Процеси автоматизації

З правильним партнером автоматизація приносить успіх.

Дізнатися більше

 

Content high rack stacker case studys

Індивідуальні рішення для кожного сектора

Незалежно від того, чи йдеться про нові об’єкти, про модернізацію чи розширення існуючих об’єктів: за наш багаторічний досвід роботи з інтралогістикою ми консультували багато малих, середніх і великих компаній у всьому світі щодо автоматизації їхніх процесів, одночасно виступаючи головним підрядником протягом всієї тривалості проектів.

Підніміть ефективність свого складу на новий рівень

Зв'яжіться з нами просто зараз!

Stage Dividende

Наші Контакти

Телефон

0 800 75 1 583

Телефакс

044 583 1 583 (4)

Надіслати повідомлення