0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage ERC 215a

Автоматичний штабелер 1.3 - 1.7т

  • 3100 - 4400 мм
  • 1300 - 1700 кг
  • Компактна конструкція для роботи у вузьких проходах
  • Ефективне, надійне виконання рутинних завдань
  • Оптимізовані транспортні маршрути завдяки точній лазерній навігації.
  • Широкі системи безпеки для використання в змішаних операціях.
  • Короткий період окупності завдяки оптимізації процесу.

ERC 213a / 217a

Як автоматизований транспортний засіб (AGV), наш надійний і універсальний ERCa виконує регулярні транспортні завдання. Завдяки своїй компактній конструкції ERCa є ідеальним вибором для підвищення ефективності ваших процесів транспортування у обмеженому просторі. 3-фазний двигун змінного струму потужністю 2,8 кВт забезпечує постійну потужність, а високопродуктивний підйомний двигун з електричним керуванням забезпечує плавний і тихий підйом і опускання навіть на великій висоті. Безпека підвищується завдяки міцній конструкції зі сталевим каркасом і закритою конструкцією. Використання наших автоматизованих транспортних засобів у змішаному режимі гарантується такими системами безпеки, як стандартні сканери індивідуального захисту. Залежно від швидкості ці сканери сканують маршрут руху на наявність перешкод: у напрямку руху, у напрямку вантажу та на поворотах. Транспортний засіб керується за допомогою лазерної навігації. Для цієї мети можна використовувати відбивачі на маршруті подорожі або комбінацію відбивачів і елементів навколишнього середовища. Навантажувач-штабелер базується на нашому стандартному та перевіреному штабелері та може бути легко інтегрована в існуючі ІТ-структури або використовуватися як окрема система.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
ERC 213a 1 300 кг 4 400 мм 9 км/год 2 393 мм 24 V
ERC 217a 1 700 кг 4 400 мм 7 км/год 2 393 мм 24 V

Споріднені продукти