0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Behälterfördertechnik
Продумані модульні системи

Конвеєрні системи для ящиків

Автоматичні конвеєрні системи для ящиків — це ключ до продуманої автоматизації складу, забезпечення максимальної динамічності та створення інтегрованих процесів. Із системою керування складом (Jungheinrich WMS) ви зможете вивести потік матеріалів на новий, більш високий рівень. 

Транспортування ящиків, коробок, лотків і продуктів масою до 50 кг

Усе для потоку матеріалів: сучасні конвеєрні системи для коробок і ящиків відкриває можливості для інноваційної автоматизації складу, подальшої інтеграції обладнання, а також прив’язки до ефективних процесів інтралогістики, оптимізованих за комплексним підходом. Ключові напрямки діяльності — транспортування, сортування, впуск і випуск, утворення буферів і накопичення матеріалів і товарів. Усе, щоб ваша логістика залишалася в русі: ефективною, безпечною та швидкою.

Гнучкість за будь-яких обставин: модульна система від Jungheinrich

Конвеєрні системи для ящиків — це можливість вийти на смугу для обгону. І не лише завдяки швидкості транспортування до 1,50 м/с. За допомогою нашої модульної системи ви можете відкрити для себе абсолютно нові можливості автоматизації складу та прив’язки до максимально економічних процесів інтралогістики. І це за максимальної компактності, зокрема завдяки правильному обладнанню в місцях перепаду висоти. 

Комплексний підхід під час планування — запорука вищої ефективності та економічності

У поєднанні із системою керування складом нашої власної розробки (Jungheinrich WMS) інноваційні конвеєрні системи для ящиків із можливістю вільного масштабування виведе ваші процеси інтралогістики на новий, більш високий рівень. А наш сервіс стане чудовим доповненням до комплексного планування. Завдяки мінімальним потребам в обслуговуванні та високій енергоефективності ви зможете досягти суттєвого зменшення загальної суми експлуатаційних витрат свого комплексу. Ваша логістика буде не лише стабільною та надійною, а й завжди економічною.