0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Content Fachbodenregal Teaserbild

Статичне зберігання дрібних деталей

Дрібні деталі та товари для комплектування можна зберігати різними способами залежно від умов. Jungheinrich пропонує обладнання на кожен випадок, зокрема стелажі під дрібні деталі для виконання будь-яких завдань, пов’язаних зі зберіганням і комплектуванням.

Наші поличні стелажі для малих і середніх кількостей забезпечать вам оптимальний доступ до кожного товару. Вони підходять для всіх галузей і можуть використовуватися для розташування як дрібних деталей, так і габаритних вантажів з несними конструкціями та без них.

Стелажі для дрібних деталей з полицями

Для зберігання використовуються полиці з листової сталі чи дерев’яні, розташовані в кілька рівнів. Стелажі для дрібних деталей мають штекерні чи нарізні з’єднання і підходять для обслуговування машинами як з ручним, так і з автоматичним керуванням. У формі висотних стелажних систем висотою понад дванадцять метрів їх можна обслуговувати вручну чи за допомогою автоматичних стелажних штабелерів, а також комплектувальників замовлень, вузькопрохідних штабелерів і штабелерів для висотних стелажів.

Максимальна продуктивність на автоматичному складі для дрібних деталей

Мінімальний час доступу, оптимальне використання простору та висока пропускна здатність — переваги нашого автоматичного складу для дрібних деталей очевидні. Завантаження і відвантаження товарів повністю автоматизоване.

Стелажні системи статичного зберігнання дрібних деалей