0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Lithium-Ion Trucks

Літій-іонна техніка Jungheinrich

Формування стандарту: POWERLiNE

Понад десять років тому компанія Jungheinrich започаткувала нову еру підйомно-навантажувальної техніки, представивши перший у галузі внутрішньоскладської  логістики навантажувач з літій-іонним акумулятором.

Будьте готові вивести свій склад на абсолютно новий рівень ефективності за допомогою вбудованої літій-іонної батареї POWERLiNE. Компанія Jungheinrich знову встановила найвищі галузеві стандарти маневреності, комфорту, безпеки та, перш за все, екологічності, що значно підвищить продуктивність вашої компанії.

Ласкаво просимо в нову еру літій-іонної техніки для внутрішньої логістики.

Переваги транспортних засобів POWERLiNE

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 1

Максимальна маневреність

Новий стандарт продуктивності

Наша техніка POWERLiNE творить чудеса та забезпечить вашому складу значне підвищення продуктивності. Компактний розмір вбудованої літій-іонної батареї покращує маневреність у вузьких проходах і транспортування товарів у важкодоступних місцях. Завдяки надзвичайній швидкості прискорення та підйому, що дозволяє збільшити продуктивність на 4% і зменшеній довжині на 30 сантиметрів, транспортні засоби встановлюють нові стандарти в керованості, продуктивності та пропускній здатності.

  • Збільшене прискорення та швидкість підйому
  • До 30 сантиметрів менша довжина
  • 4 % підвищення продуктивності площі
  • Обробка на 20% більше піддонів на годину,

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 2

Відмінне самопочуття яке вас не полишає

Новий стандарт безпеки

Розробляючи та вдосконалюючи наші транспортні засоби, ми приділяємо першочергову увагу безпеці складу та добробуту ваших співробітників. На додаток до високих сталевих зовнішніх стін і широкого спектру інших функцій безпеки, які забезпечують максимальний захист, наші транспортні засоби POWERLiNE також знижують основні ризики завдяки регулярній заміні акумуляторів, термін служби яких закінчився. Значне зниження аварій, поломок, витрат на ремонт і модернізацію — у ваших інтересах, а також інтересах ваших співробітників.

  • Найвищі стандарти безпеки
  • Високі сталеві зовнішні стінки для значно кращого захисту водія
  • Менше аварій і поломок
  • Зменшення пошкоджень транспортованих товарів і обладнання

Picture Lithium-Ionen Vorteilsbox 3

Розпізнавання та використання альтернатив

Новий стандарт сталого розвитку

Захист клімату є одним із найважливіших викликів нашого часу, і наші літій-іонні транспортні засоби мають багато переваг перед свинцево-кислотними альтернативами. Ви не тільки можете заощадити 20% споживаної енергії, скорочуючи свої щоденні витрати, але також можете зменшити свій слід CO2. Ми прагнемо постійно зменшувати споживання енергії протягом усього виробничого процесу та використовуємо переважно енергію з екологічно чистих джерел, таких як наші власні фотоелектричні системи. Наші зусилля допомагають забезпечити, щоб транспортні засоби POWERLiNE залишали CO2-нейтральний слід аж до моменту доставки з заводу.

  • CO2-нейтральні 
  • Виробництво з використанням енергії зі екологічних джерел
  • Постійне вдосконалення для зменшення споживання енергії під час виробництва
  • На 20 % менше щоденного споживання енергії в порівнянні зі свинцево-кислотними альтернативами

Picture Lithion-Ionen Vorteil 4

Більше місця для роботи

Новий стандарт комфорту

Ми маємо майже 70 років досвіду роботи в компанії внутрішньоскладської логістики, і ми знаємо, чого працівники мають досягати щодня. Щоб допомогти вашим водіям, ми докладаємо всіх зусиль, щоб зробити наше обладнання максимально комфортним. Адже підвищений комфорт не тільки підвищує продуктивність праці, але й значно зменшує кількість прогулів через хворобу. Наші навантажувачі POWERLiNE забезпечують ергономічне робоче місце з зручним обладнанням, максимальну свободу пересування та неперевершений комфорт у роботі.

  • Ергономічна кабіна водія
  • Зручне обладнання 
  • Збільшений простір для ніг
  • Найвищий комфорт експлуатації

Асортимент літій-іоної техніки

Літій-іонна техніка від Jungheinrich

Відкрийте для себе наш широкий асортимент літій-іонної техніки сьогодні та знайдіть літій-іонний навантажувач, який вам ідеально підходить.

Відкрийте для себе літій-іонну технологію від Jungheinrich!

Разом ми можемо зробити ваш склад готовим до завтра вже сьогодні.

Stage Dividende

Ваші контакти з питань

Li-Ion

Телефон

0 800 75 1 583

Надіслати повідомлення