0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage RBG Hochregallager
Темп максимального вантажообігу

Автоматичний стелажний штабелер для піддонів

Висока швидкість і точність під час прийняття і відвантаження товарів — головні переваги автоматичного складу для піддонів. Лише обладнання, оптимально адаптоване до складу, дозволить досягти найбільшого вантажообігу та максимально ефективного використання простору.

Підвищення продуктивності на автоматичному складі для піддонів

Швидкість і ефективність мають вирішальне значення, якщо ви хочете забезпечити максимальний товарообіг. Автоматичні склади для піддонів розкривають увесь свій потенціал за умов експлуатації в кілька змін (аж до 24/7) та/або тоді, коли в обмеженому просторі доводиться зберігати багато товарів і переміщати їх. Взаємодія стелажної системи, ПЗ і всього обладнання, що використовується, повинна бути ідеальною. Тому планування та реалізацію автоматичного складу для піддонів слід доручити такому досвідченому експерту, як Jungheinrich.

Максимальне використання простору

Автоматичні склади для піддонів можуть бути вбудованими чи автономними, бункерного типу, висотою до 45 м. За рахунок цього простір використовується дуже ефективно. Місця для піддонів, ґратчастих контейнерів і індивідуальних несних систем розраховані на навантаження до 7,5 т. Маючи один, два чи кілька рівнів у глибину, ці склади підходять майже для всіх видів товарів. Це може бути склад зі звичайною температурою, з регулюванням температури чи низькотемпературний склад, розрахований на охолодження до –35° C.

Ваш товарообіг набирає обертів 

Спеціальні швидкісні автоматичні стелажні штабелери забезпечують високий темп роботи під час приймання та розвантаження товарів на автоматичному складі для піддонів. Навіть із вантажем масою до 7,5 т вони рухаються швидко й точно, зберігаючи максимальну ефективність. Таким чином, автоматичні стелажні штабелери можуть розкрити потенціал вашого автоматичного складу для піддонів.

Автоматичні стелажні штабелери з підтримкою криволінійної траєкторії руху з підтримкою масштабування

У той час як автоматичні стелажні штабелери з прив’язкою до проходу можуть рухатися лише в межах одного проходу між стелажами, штабелери з підтримкою криволінійної траєкторії руху можуть обслуговувати одразу кілька проходів: місткість складу використовується повною мірою. Для збільшення вантажообігу в складську систему можна інтегрувати додаткові машини. Система зміни проходу забезпечує швидке та безпечне переміщення стелажного штабелера. Витрати на контрольні елементи, стрілочні механізми, пристрої системи безпеки чи допоміжні пристрої для зміни рейок відсутні.

Планування й реалізація вашого автоматичного складу для піддонів одним підрядником

Про що б не йшлося, секції надходження чи відвантаження товарів, стелажні системи, різноманітні станції чи транспортне обладнання: ми охоче проаналізуємо існуючу структуру перевезень разом з вами, знайдемо найкращі рішення для оптимізації ваших процесів і ідеально сплануємо разом з вами роботу автоматичного складу для піддонів.