0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Automatisches Kleinteilelager

Автоматичний склад для піддонів

Короткі цикли замовлення, менші партії та терміни доставки: автоматичні склади — ось відповідь на ріст вимог ринку. Ваша перевага: більша пропускна здатність і швидкість, вищий рівень безпеки потоку матеріалів, жодних труднощів під час роботи з різними несними засобами для вантажів.

Підвищення продуктивності на автоматичному складі для піддонів

Швидкість і ефективність мають вирішальне значення, якщо ви хочете забезпечити максимальний товарообіг. Автоматичні склади для піддонів розкривають увесь свій потенціал за умов експлуатації в кілька змін (аж до 24/7) та/або тоді, коли в обмеженому просторі доводиться зберігати багато товарів і переміщати їх. Взаємодія стелажної системи, ПЗ і всього обладнання, що використовується, повинна бути ідеальною. Тому планування та реалізацію автоматичного складу для піддонів слід доручити такому досвідченому експерту, як Jungheinrich.

Максимальне використання простору

Автоматичні склади для піддонів можуть бути вбудованими чи автономними, бункерного типу, висотою до 45 м. За рахунок цього простір використовується дуже ефективно. Місця для піддонів, ґратчастих контейнерів і індивідуальних несних систем розраховані на навантаження до 7,5 т. Маючи один, два чи кілька рівнів у глибину, ці склади підходять майже для всіх видів товарів. Це може бути склад зі звичайною температурою, з регулюванням температури чи низькотемпературний склад, розрахований на охолодження до –35° C.

Оптимальна автоматизація ваших інтралогістичних процесів 

Індивідуальні рішення для автоматизації, що абсолютно надійно функціонуватимуть у рамках вашої бізнес-моделі, — це не лише спосіб досягти задоволення клієнтів, вони також окупаються: завдяки можливості масштабування ваші інвестиції захищені. Таким чином, ви готові до викликів у майбутньому. І якщо співвідношення витрат і користі від автоматизації підібрано правильно, ви повернете вкладені кошти ще швидше. Дозвольте нам підібрати рішення, яке найкраще відповідатиме вашим вимогам, середньо- і довгостроковим цілям.

Штабелери для висотних стелажів: ключовий елемент автоматичного складу для піддонів

Наші автоматизовані штабелери для висотних стелажів виготовляються на базі випробуваних на практиці серійних машин, до яких додаються необхідні компоненти для автоматизації та підтримання безпеки. Результат — надзвичайно надійні та ефективні самохідні транспортні машини (СТМ) для складських робіт з висотою підйому до 13 м. Автоматизовані штабелери гарантують максимальний рівень доступності, ефективності та продуктивності на вашому складі для піддонів. Для роботи в режимі 24/7 також можна реалізувати живлення через шини, що монтуються на стелажах. 

Автоматичні стелажні штабелери: висока швидкість на автоматичному складі для піддонів

Спеціальні швидкісні автоматичні стелажні штабелери з вантажопідйомністю до 7 т підтримують високий темп завантаження і відвантаження товарів на автоматичному складі для піддонів. Для вантажних місць різної глибини доступні різноманітні вантажозахоплювальні пристрої. Для максимально ефективного використання простору складу можна використовувати автоматичні стелажні штабелери з підтримкою криволінійної траєкторії руху, які можуть працювати одразу в кількох проходах. Якщо з’явиться необхідність у збільшенні вантажообігу, у наявну складську систему можна буде інтегрувати додаткове обладнання. 

УСПІШНА АВТОМАТИЗАЦІЯ

З правильним партнером автоматизація приносить успіх. Як компетентний партнер у сфері автоматизації ми можемо спланувати й реалізувати відповідно до ваших потреб логістичну систему, яка одразу зробить ваш склад більш економічним.

Content_Picture_Automatic_pallet_storage_Referenzen

Індивідуальні рішення для кожного сектора

Незалежно від того, чи йдеться про нові об’єкти, про модернізацію чи розширення існуючих об’єктів: за наш багаторічний досвід в інтралогістиці ми консультували багато малих, середніх і великих компаній у всьому світі щодо автоматизації їхніх процесів, виступаючи генеральним підрядником протягом тривалості проєкту. 


Галерея

Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_1
Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_2
Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_3
Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_4
Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_5
Content_Picture_Automated_Pallet_Storage_Gallery_6

Stage Dividende

Ваші контакти з питань

системних технологій

Телефон

0 800 75 1 583

Надіслати повідомлення