0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
PowerCube Header Picture

Jungheinrich PowerCube

Новий вимір ефективності

Ви стикаєтесь із зростаючим тиском часу та витрат? Ви досягли меж своїх можливостей? У цю еру електронної комерції та своєчасної доставки потрібні інноваційні рішення для підвищення прибутковості та конкурентоспроможності: анонс автоматизованого, надкомпактного та масштабованого PowerCube від Jungheinrich.

Завдяки унікальному використанню простору, максимальній гнучкості, потужній продуктивності та легкій інтеграції PowerCube встановлює нові стандарти в галузі автоматизованих складських систем.

PowerCube — це автоматизована компактна система зберігання контейнерів, у якій окремі контейнери складаються вертикально, зберігаються, переміщуються та дістаються за допомогою енергоефективних літій-іонних човників і доставляються до робочих станцій. PowerCube можна індивідуально адаптувати до просторових вимог і бажаної пропускної здатності.

За допомогою цього автономного рішення автоматизації ви можете вийти на новий вимір ефективності свого складу з точки зору організації, простору та часу.

  • Використання простору до 12 м у висоту
  • Масштабується за кількістю контейнерів і шатлів
  • Щільність зберігання збільшена до 4 разів
  • Недорогий і простий в інтеграції

Ми змінюємо простір і час

У вас є лише певний час, щоб виконати замовлення. У вас є лише певний простір для зберігання. Ми тут, щоб показати вам, що у вас більше місця та часу, ніж ви думаєте: спостерігайте за тим, як ми переосмислюємо та, здається, розширюємо простір і час, як ми створюємо новий вимір ефективності саме для вас.

Переваги для вас

PowerCube – ефективний, надійний, орієнтований на майбутнє

Незалежно від того, чи використовується він як окреме рішення чи інтегрований у складний автоматизований склад, PowerCube вражає кожного разу. Ідеальне поєднання компонентів забезпечує швидку та гнучку інтралогістику.

Ці ситуації здаються вам знайомими?

Моєму зростаючому бізнесу необхідне рішення для зберігання:

  • Максимум можливостей зберігання з мінімальними вимогами до місця.
  • Легко розширювати в усіх областях.
  • Підходить під існуючу забудову та може бути перенесена.
  • Швидка і недорога автоматизація.

Я хотів би ще більше автоматизувати свою логістичну систему:

  • Збільшити пропускну здатність.
  • Зменшити помилки та повернення.
  • Виключіть паперові процеси.
  • Економія місця.

Зв'яжіться з нами прямо зараз.

Наші фахівці детально розкажуть про переваги PowerCube для вашого складу.

PowerCube

Огляд PowerCube

Коротко про переваги PowerCube. Завантажте брошуру.


Легко інтегрується в ІТ-середовище

Фахівці Jungheinrich можуть швидко та легко інтегрувати PowerCube в ІТ-середовище. Jungheinrich також пропонує ще одну велику перевагу: як генеральний підрядник з багаторічним досвідом автоматизації та програмного забезпечення, Jungheinrich може запропонувати все від одного постачальника. Це відрізняє систему від інших аналогічних автоматизованих складських систем.

Powercube integration

  • PowerCube можна легко підключити до існуючого програмного забезпечення для керування складом або вашої ERP-системи для передачі даних про замовлення.
  • Щоб досягти ефективного управління складом, конструкція PowerCube базується на перевірених і протестованих рішеннях Jungheinrich WMS і WCS для автоматизованих систем. Потім дизайн був доповнений спеціальними функціями та алгоритмами для управління компактним складом, напр. для надходження товарів і комплектування замовлень із PowerCube або пошуку місця зберігання та керування транспортуванням у PowerCube. За потреби PowerCube також можна підключити безпосередньо до вашого WMS.
  • Управління шатлами та робочими станціями здійснюється за допомогою програмного інтерфейсу, розробленого нашими ІТ-фахівцями.

Автоматизація разом з Jungheinrich

Jungheinrich може знайти правильне рішення внутрішньоскладської логістики, яке задовольнить будь-які вимоги.

Automation solution


PowerCube може бути вашим в 4 простих кроки

Галерея

Питання що часто задаються

Отримайте консультацію без зобов'язань

Stage Dividende

Поради експертів

PowerCube

Надіслати повідомлення

PowerCube налаштовує ваш склад на курс майбутнього успіху: автоматизований та ефективний склад дрібних деталей може забезпечити вражаючу продуктивність у найменшому просторі.

PowerCube — це диво, яке економить простір: вертикально складені контейнери знімаються вниз за допомогою енергоефективних літій-іонних шатлів. Крім економії місця, це має й інші переваги. Кількість шатлів може бути практично необмеженою, що призводить до значного збільшення пропускної здатності. Крім того, шатли можуть одночасно знімати два контейнери зі стосу, щоб швидше дістатися до необхідних предметів. Ідеальний приклад принципу «товар до оператора» – просто, надійно та швидко.

PowerCube ідеально підходить для існуючих будівель, оскільки його можна гнучко адаптувати до умов. Унікальне використання простору дозволяє встановити висоту системи до 12 метрів і робить PowerCube найвищою компактною системою зберігання контейнерів у своєму класі. Перенесення PowerCube також не є проблемою.

Незалежно від того, чи використовується він як окреме рішення чи інтегрований у складний автоматизований склад, PowerCube завжди вражає своєю швидкістю, надійністю та ефективністю. І це лише початок. Ми вже розглядаємо подальше використання нашого PowerCube, і разом ми можемо відкрити ще більші виміри ефективності.