0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Palettenfördertechnik
Індивідуально спланований потік матеріалів

Палетні конвеєрні системи

Індивідуальна інтралогістика: Від правильності підбору обладнання для транспортування палет залежать якість, економічність і надійність у потоці матеріалів на підприємстві. Jungheinrich пропонує модульні концепції та найновіші технології, які ідеально вам підходять і відповідають вашим вимогам. 

Оптимальні рішення для вашої концепції складу

Ефективність і економічність складу значною мірою залежить від транспортного обладнання. Бажаєте оптимізувати свій склад чи спорудити новий? У Jungheinrich знайдеться рішення, що відповідає вашим цілям. Конфігурацію нашого палетного конвеєра можна підібрати в повній відповідності до ваших потреб. Завдяки модульній конструкції наших конвеєрів ви можете спланувати потік матеріалів у повній відповідності до своїх вимог та наявного місця. 

Висока пропускна здатність

Наші палетні конвеєрні системи повинні перш за все забезпечити економічність і продуктивність вашого складу. Для цього ми використовуємо найрізноманітніші компоненти. Наприклад, роликові, стрічкові й ланцюгові транспортери, вагонетки, підйомні та поворотні столи чи стрічкові підйомники. Транспортування піддонів зі швидкістю 0,45 м/с забезпечить дуже високу пропускну здатність вашого складу й гарантує збереження оптимального потоку матеріалів.

Гнучкість і комфорт

У Jungheinrich ви завжди підберете оптимальню палетну конвеєрну систему завдяки компетентним консультаціям і глибоким знанням процесів. За рахунок цього ви можете спланувати систему, яка буде ідеальною для вас. Ваші переваги: максимальна гнучкість, економічність і комфорт у технічному обслуговуванні на рівні процесів.