0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Fahrerlose Transportsysteme
Безпечні та ефективні транспортні процеси

Самохідні системи транспортування

Автоматичні машини та повністю автоматизовані транспортні операції — центральні ланки самохідних систем транспортування (AGV). Інтелектуальні компоненти дозволяють нам автоматизувати випробувані стандартні машини та адаптувати їх відповідно до ваших вимог. 

Наші автоматизовані штабелери для висотних стелажів, ідеально інтегровані в єдину систему, можуть ефективно працювати 24 години на добу. 

Самохідні транспортні машини (СТМ), якими керує інтелектуальне ПЗ, безпечно й ефективно вирішують транспортні завдання.

Самохідні системи транспортування: успішно автоматизуйте свою інтралогістику

AGV саме в тому форматі, що вам потрібен: як автономне чи системне рішення

Ваші індивідуальні вимоги до виробництва та робочого середовища допомагають нам визначитися з напрямком. При цьому наші самохідні системи транспортування в першу чергу відповідають за безпечні та ефективні процеси транспортування. Наші AGV можуть автоматично й безпечно транспортувати вантажі до 2,5 т на зазначені станції, та ще й з точністю до міліметра завдяки лазерній навігації. Ми можемо запропонувати вам AGV саме в тому форматі, який вам потрібен: для використання з вашою системою керування запасами або як автономне рішення. Це рішення налаштовується у повній відповідності до особливостей середовища і враховує необхідність відкривання швидкісних воріт, зміну навантаження на техніку чи зміну рівня за допомогою підйомника: AGV надійно виконують поставлені перед ними завдання. Ви можете без проблем інтегрувати наші AGV у своє виробництво та без жодних ризиків використовувати у змішаному режимі.

Самохідні системи транспортування на базі серійних машин

У наших автоматизованих рішеннях на базі машин продумана та інноваційна техніка поєднується з багаторічним досвідом. Щоб знайти оптимальну конфігурацію AGV саме для вас, ми охоче проаналізуємо з вами наявну транспортну структуру на вашому підприємстві, знайдемо найкращі рішення для оптимізації процесів та створимо оптимальні передумови для експлуатації AGV. Мета: економія часу та коштів зокрема під час виконання стандартизованих, рутинних задач, а також значне зменшення можливих збитків під час транспортування. Уведення в експлуатацію самохідної системи транспортування дозволить вам відчути всі переваги ефективних і безпечних транспортних операцій та оптимізованого використання ресурсів. Через відзначений різними преміями логістичний інтерфейс Jungheinrich, програмне забезпечення нашої власної розробки, ми можемо легко й швидко підключити AGV до вашої системи ERP. Сервіс для логістичних систем ми пропонуємо у режимі 24/7. При цьому ми можемо швидко надати клієнту необхідну підтримку, використовуючи засоби віддаленого доступу. У такий спосіб ми забезпечуємо ефективну експлуатацію системи в будь-який час і без жодних проблем.

Високі рівні на складі: автоматичні висотні штабелери

На автоматизованому багатоярусному складі до складської техніки висуваються особливі вимоги. У такому випадку комплекс складається з однієї чи кількох самохідних систем транспортування на базі штабелера для висотних стелажів, стелажної системи, захисної огорожі з системою контролю доступу та системи контролю складу (WCS). До них додаються системи подачі, наприклад навантажувачі чи додаткові AGV. Багаточастотні кабелі керування та транспондери, умонтовані в підлогу, забезпечують швидке орієнтування в проходах. Окрім транспортування стандартизованих піддонів автоматичні штабелери для висотних стелажів можуть керувати периферійним обладнанням, наприклад ворітьми зони технічного обслуговування. Для експлуатації в режимі 24/7 живлення автоматичних штабелерів для висотних стелажів можна реалізувати через шини, що монтуються безпосередньо на стелажах. Якщо ви приймете рішення на користь AGV, то отримаєте систему з високим рівнем доступності. А якщо колись з’явиться проблема, можете покластися на наш сервіс і підтримку логістичних систем: ми готові допомогти вам безпосередньо на об’єкті чи за допомогою засобів віддаленого доступу.