0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Content Projekt-Services 1
Крок за кроком до продуманого комплексного рішення

Проектний сервіс

Знайдіть рішення для інтралогістики, що підходить вам, і отримуйте вигоду від нашого багаторічного досвіду та проектного сервісу. Ми готові стати вашим компетентним партнером в усьому: від аналізу та оптимізації наявного комплексу до розробки абсолютно нової логістичної системи.

З правильним партнером автоматизація приносить успіх.

Ваш проект у надійних руках — завдяки першокласному проектному сервісу

Хочете адаптувати логістичні процеси до нових вимог ринку чи орієнтувати їх на нових клієнтів? Які «гвинтики» при цьому вирішальні для постановки вашої мети? І наскільки ваша нова логістична система готова до майбутнього? Щоб отримати розумне системне рішення, покладіться у своєму проекті на компетентного партнера, першокласний сервіс і концепції, орієнтовані на стійкий розвиток. Ми супроводимо вас на цьому шляху від першої консультації щодо потоку матеріалів, планування логістики та проектування до реалізації вашої нової логістичної системи. При цьому як ваш головний підрядник ми надамо вам особистого консультанта, який координуватиме всі роботи та здійснюватиме постійний контроль. І навіть після успішного завершення проекту ми залишаємося поруч з вами в будь-якому куточку світу завдяки щільній мережі власних сервісних центрів, пропонуючи вам комплексну програму обслуговування після продажу, щоб ваше підприємство не збивалося з курсу на досягнення успіху.

Експерти для вашого проекту у сфері логістики від планування до підтримки

Для кожної проблеми в логістиці є оптимальне рішення. Проектний сервіс означає, що ми розробляємо разом з вами логістичну систему, адаптовану до ваших потреб, і реалізуємо її в повній відповідності з вашою стратегією. За вашим особистим консультантом стоїть команда експертів, що знаються на аналізі потоків матеріалів, проектуванні, моделюванні, керуванні складом і машинами, уведенні в експлуатацію й обслуговуванні. Команда проект-менеджерів обслуговуватиме вас протягом усього строку дії проекту. Ваша перевага: під час проекту в вашому розпорядженні весь час буде індивідуальний консультант, який координуватиме всі роботи та постійно контролюватиме ситуацію.

Проект-менеджмент: усе взаємопов’язано

Ідеальний склад від А до Я — це результат застосування перевіреного процесу проект-менеджменту. За вашим бажанням він може розпочатися після змін і нашої першої спільної розмови. Аналіз потоку матеріалів дасть усі цифри, дані й факти, необхідні для визначення поточного стану справ. Вони будуть основою для внесення пропозицій щодо змін і покращення ситуації на складі, а також попереднього планування вашої нової складської системи. Рішення щодо того, яке рішення для вашої інтралогістики буде ідеальним, на 80% приймається на основі економічних чинників. Лише після цього починається точне планування. Сюди входить повторна критична перевірка всіх припущень і очікувань. Ми реалізуємо для вас нову логістичну систему лише за умови, що вам усе підходить. Після завершення проекту ми передаємо новий склад вам і навчаємо ваш персонал роботі з новою технікою та процесами. Якщо пізніше виникнуть несподівані проблеми, наша команда готова вас проконсультувати. Адже ми розуміємо проектний сервіс як комплекс послуг від розробки концепції до успішної експлуатації.

Дізнайтеся більше про проектний сервіс:

Stage Dividende

Наші контакти

Телефон

0 800 75 1 583

Телефакс

+38 044 583 1 584

Надіслати повідомлення